Loading Events

« All Events

ThetaHealing® – Manifestovanje i izobilje – ONLINE

25 November /09:00 - 26 November /17:00 UTC+2

”Manifestovanje i izobilje” je jedan od prvih ThetaHealing seminara. Već nakon Osnovnog seminara naučili ste kako da manfestujete sve što poželite u svom životu, ali ste takođe primetili da niste uvek bili jednako uspešni u tome.

Seminar ”Manifestovanje i izobilje” ima za cilj da pronađete i otklonite sve blokade za manifestovanje, koje još uvek niste osvestili. Neke od njih ste verovatno naslućivali, ali na neke još nikad niste ni pomislli.

Potpuno novu dimenziju u Vašem Teta radu, ali i poimanju života uopšte, doneće upoznavanje sa Božanskim tempiranjem, Vašom Božanskom životnom svrhom i ogromnim značajem koji ona ima u Vašem životu. Shvatićete važnost usklađenosti sa svojim Božanskim tempiranjem.

Radićete detaljnije nego do sada na tome šta STVARNO ŽELITE da manifestujete u svom životu. Osvestićete i značaj prostora u kojem živite i radite, predmeta s kojima svakodnevno dolazite u kontakt, kao i Vaših svakodnevnih navika. Dobićete listu novih navika, koje Vajana Stajbl primenjuje i koje Vam mogu potpuno promeniti život.

Uz otklonjena verovanja koja su Vas blokirala, dragocene instalacije koje ćete tokom oba dana dobijati, veliki broj ”malih tajni” koje donose ogromne promene, bićete opremljeniji nego ikad ranije da zakoračite u život kakav ste oduvek želeli.

Seminar traje dva dana od 9 do 17 sati.

Details

Start:
25 November /09:00 UTC+2
End:
26 November /17:00 UTC+2
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,
Website:
https://tamarainikos.com/portfolio_page/vi-i-vas-najuzi-krug-thetahealing/

Organizer

Tamara i Nikos – Centar Harmonija
Phone
+381655591299

Venue

Online