Loading Events

« All Events

ThetaHealing® – Manifestovanje i izobilje – ONLINE

7 December /09:00 - 8 December /17:00 UTC+2

Seminar „Manifestovanje i izobilje” je jedan od prvih ThetaHealing seminara. Već nakon Osnovnog seminara naučili ste kako da manfestujete sve što poželite u svom životu, ali ste takođe primetili da niste uvek bili jednako uspešni u tome. Obično u nekim segmentima života manifestujemo brzo i lako, a u nekim nam nikako ne ide. Za to svakako postoji razlog, najčešće više njih.
Seminar „Manifestovanje i izobilje” je kreiran da vam pomogne da pronađete i otklonite sve blokade za manifestovanje, koje još uvek niste osvestili. Neke od njih ste verovatno naslućivali, ali na neke sigurno još nikad niste ni pomislli. Donosi potpuno novu dimenziju u vašem Teta radu, ali i poimanju života i sebe uopšte. Doneće upoznavanje sa božanskim tempiranjem, vašom božanskom životnom svrhom i ogromnim značajem koji ona ima u vašem životu. Shvatićete važnost usklađenosti sa svojim božanskim tempiranjem da biste se otvorili za izobilje.
Radićete detaljnije nego do sada na tome šta STVARNO ŽELITE da manifestujete u svom životu. Osvestićete i značaj prostora u kojem živite i radite, predmeta s kojima svakodnevno dolazite u kontakt, kao i vaših svakodnevnih navika. Dobićete listu novih navika, koje Vajana Stajbl primenjuje i koje vam mogu potpuno promeniti život. Dobićete i naše savete u vezi prilagođavanja životnog prostora.
Uz otklonjena verovanja koja su vas blokirala, dragocene instalacije koje ćete tokom oba dana dobijati, uz „male tajne” koje donose ogromne promene, bićete opremljeniji nego ikad ranije da zakoračite u život kakav ste oduvek želeli.
Seminar traje dva dana od 9 do 17 sati.
Preduslov za pohađanje je završen seminar „Kopaj dublje“.

Details

Start:
7 December /09:00 UTC+2
End:
8 December /17:00 UTC+2
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , ,
Website:
https://tamarainikos.com/portfolio_page/manifestovanje-i-izobilje/

Organizer

Tamara i Nikos – Centar Harmonija
Phone
+381655591299