OSNOVNI THETAHEALING® SEMINAR
20-22.09.2024.

Registrujte se i pridružite nam se da bi ste videli kako ThetaHealing® radi.Osnovni ThetaHealing® seminar

Više od 600.000 prakričara - 200 zemalja

Radimo više od 9 godina kao instruktori.

Svakoga dana imate veliki broj misli. Neke od tih misli se stalno ponavljaju, mnogo puta u toku dana, danima, godinama…Tako polako iz svesti pređu u podsvest i postanu vaša trajna verovanja, tj. programi po kojima vaš ’’softver’’ funkcioniše.

16

seminara i dve radionice
Pogledate ovde

Trajanje seminara

Seminar traje dva i po dana. Prvog dana radimo od 17 do 21 sat, a druga dva dana od 9 do 17, sa pauzom za ručak od 13 do 14. Pored pauza za ručak, predviđene su i kraće desetominutne pauze. Dva ciklusa spavanja omogućavaju mozgu da usvoji sve nove informacije koje tokom dana dobijate. Po završetku seminara, neophodno je da pročitate knjigu koju dobijate od nas. Smatramo da je seminar zaista završen tek nakon što pročitate i knjigu. Naravno, toj knjizi ćete se i kasnije često vraćati.

Naučićete

Kako da sebi i drugima pomažete da se oslobode strahova i iscele posledice trauma iz prošlosti, da prestanete da nosite stara zameranja, ljutnju, tugu, ogorčenost, razočaranost, da se oslobodite uverenja koja vas ograničavaju u svim segmentima života, da svesno manifestujete život kakav želite, da definišete kakvu srodnu dušu želite da privučete u svoj život, da privučete materijalno blagostanje, da čistite telo i auru od toksina, štetnih zračenja, teških metala, niskovibrantnih entiteta, da neutralizujete oštećenja koja geni svakodnevno dobijaju zbog uticaja okruženja i zbog vaših misli i osećaja, da razvijete svoju intuiciju i sposobnost intuitivnog primanja informacija i još mnogo toga…

Način rada

Seminar se održava onlajn, preko platforme Zoom, koja se veoma lako instalira. Potrebno je da obezbedite kvalitetnu internet konekciju. Neophodno je da kamera uređaja sa kojeg pratite seminar bude sve vreme uključena. 
Tokom seminara smenjivaće se teorijski i praktični segmenti. Kroz sve vežbe na seminaru vodiće vas instruktori. Za vežbu tehnike kopanja imaćete demonstraciju pre samostalnog rada. Neke vežbe izvodićete samostalno, uz vođstvio, a neke ćete raditi u parovima sa kolegama iz grupe. Tokom rada koristićete priručnik i dodatne materijale, a nakon seminara i knjigu.

Ko drži seminar?

Seminar drže Tamara i Nikos Pahnoglu, sertifikovani ThetaHealing® instruktori sa dugogodišnjim iskustvom.

MI SMO

Tamara Kostić Pahnoglu

Sertifikovani ThetaHealing® instruktor


Nikolaos Pahnoglu

Sertifikovani ThetaHealing® instruktor


Šta dobijate na seminaru

-Sertifikat na engleskom jeziku iz ThetaHealing® instituta u Americi.

-Knjigu Vajane Stajbl koja prati teme koje se obrađuju na seminaru.

- Priručnik.

- Članstvo u viber grupi za podršku.

ZA POHAĐANJE U TERMINU 20-22.9.2024 DOBIJATE I TRI VREDNA POKLONA

POKLON 1 - neograničeni pristup onlajn obuci ''Živeti bez izgovora'' na platformi na našem sajtu

POKLON 2 - inicijacija u energetsku obuku ''Više Ja'' za dalji samostalni rad

POKLON 3 - knjiga ''Uspeh sada''

-Osećate da vaš život može biti bolji i spremni ste da se potrudite da ga poboljšate.

-Želite da spoznate svoje prave potencijale i ostvarite ih.

-Želite da nađete ljude koji će vas razumeti, prihvatiti i podržati.

-Želite da držite kormilo svog života u svojim rukama, da imate glavnu ulogu u svom životu.

-Spremni ste da se otvorite za nova znanja, novu realnost i nove mogućnosti.

-Verujete da postoji nešto veće od čoveka, neka viša sila, Bog, stvaralačka energija koja vam može pomoći u ostvarivanju ciljeva.

400+

Polaznike seminara

16

Seminare

12 

Godina iskustva

2

radionice

REKLI SU O NAMA

Posle Teta seminara sam imala utisak kao da sam se probudila iz dugog sna. Svet oko sebe sam videla drukčije. Više me ne pogađaju stvari koje su ranije kod mene izazivale buru osećanja. Shvatila sam šta znači biti kreator svoje stvarnosti. Posvećenost, temeljitost, kao i neograničeno strpljenje i spremnost za razvejavanje svih nedoumica su osobine mojih učitelja Tamare i Nikosa.

Irena Knežević

,

Moj prvi susret sa Nikosom i Tamarom odigrao se pre nekih, sad već šest godina. Generalni utisak je da se od tog momenta moj život menjao samo na bolje i išao uzlaznom putanjom. Ja nemam konkretan materijalni dokaz na koji bi prstom uperila i rekla to mi je od tretmana, ali svakako se moja čitava realnost drastično promenila. Promene kroz koje svako od nas prolazi nisu lake, a Theta upravo to radi, omogućava da se transformišete na lagan način, a opet to čini duboko i temeljno.

Tamara Miljković

,

Svaki ThetaHealing seminar je poseban, drugačiji i veliki skok i pomak u ličnom razvoju ThetaHealing tehnika mi je pomogla da gotovo trenutno osvestim i promenim strahove, blokade, uverenja koja me koče i stoje kao prepreka na putu ka mojoj sreći i životu kakav želim za sebe. Mnogo mi pomažu vežbaonice koje organizuju Tamara i Nikos, naši učitelji, kao nesebičan doprinos našem učenju i razvoju… na njih gledam kao na poklon jer su besplatne. Veliku podršku osećam u grupi čiji sam član i neprekidno dobijam informacije koje mi daju šire uvide u ovu prelepu tehniku… Hvala od srca za sve!

Tamara Olujić

,

OVO JE VAŠA PRILIKA DA ŽIVITE NAJBOLJU VERZIJU SVOG ŽIVOTA!

Tamara i Nikos

Sertifikovani ThetaHealing® instruktori sa dugogodišnjim iskustvom.

Želite da se prijavite? Pošaljite nam poruku odmah!

Prijavite sa na nas newsletter!Edukativni centar harmonija - Niš

PIB 114297290

MB 67466942

© Copyright 2024 - 2030 - Tamara i Nikos - Centar Harmonija