THETAHEALING® TEHNIKA

OSNOVNI SEMINAR

600 000 praktičara

200 zemalja

ZAŠTO JE POHAĐANJE OVOG SEMINARA VAŽNO ZA VAS?

Čovek je veoma složeno biće koje ima veoma razvijen um.

Um je izuzetno važan za sve aspekte života.

Da li ste znali da samo 5% uma čini svest, a čak 95% podsvest?

Zamislite da viditem ledeni breg koji viri iznad površine mora.

Gledate ga i verujete da je to što vidite ledeni breg.

Ali varate se. 

Vidite samo 5% ledenog brega, jer je toliko vidljivo.

To ne znači da onih 95% ne postoji i da nije važno.

E, tako je i sa umom.

Svakodnevno ste u kontaktu sa samo 5% svog uma.

A onih 95% je skriveno, za sve osim za one koji nauče kako da im pristupe.

UPRAVLJANJE PODSVEŠĆU JE KLJUČ ZA ŽIVOT ISPUNJEN SREĆOM, ZDRAVLJEM I IZOBILJEM.

NA OVOM SEMINARU NAUČIĆETE KAKO DA TO RADITE.

Svakoga dana imate veliki broj misli.

Neke od tih misli se stalno ponavljaju, mnogo puta u toku dana, danima, godinama…

Tako polako iz svesti pređu u podsvest i postanu vaša trajna verovanja, tj. programi po kojima vaš ’’softver’’ funkcioniše.

Na Osnovnom ThetaHealing® seminaru naučićete kako da u svojoj podsvesti pronađete programe koji vas limitiraju u bilo kom segmentu života, da ih izbrišete i zamenite novim, koji će vas podržati u življenju života kakav želite. Sve to se dešava brzo i lako, bez potrebe da više puta ponavljate jednu istu stvar.

To je moguće jer radite dok vam mozak funkcioniše u tzv. teta opsegu moždanih talasa, a to su frekvencije pri kojima je podsvest potpuno otvorena.

Upoznajte se detaljnije sa ThetaHealing tehnikom ovde 

KAKO IZGLEDA SEMINAR?

TRAJANJE

Seminar traje dva i po dana. Prvog dana radimo od 17 do 21 sat, a druga dva dana od 9 do 17, sa pauzom za ručak od 13 do 14. Pored pauza za ručak, predviđene su i kraće desetominutne pauze. Dva ciklusa spavanja omogućavaju mozgu da usvoji sve nove informacije koje tokom dana dobijate. Po završetku seminara, neophodno je da pročitate knjigu koju dobijate od nas. Smatramo da je seminar zaista završen tek nakon što pročitate i knjigu. Naravno, toj knjizi ćete se i kasnije često vraćati.

NAČIN RADA

Seminar se održava onlajn, preko platforme Zoom, koja se veoma lako instalira. Potrebno je da obezbedite kvalitetnu internet konekciju. Neophodno je da kamera uređaja sa kojeg pratite seminar bude sve vreme uključena. 

Tokom seminara smenjivaće se teorijski i praktični segmenti. Kroz sve vežbe na seminaru vodiće vas instruktori. Za vežbu tehnike kopanja imaćete demonstraciju pre samostalnog rada. Neke vežbe izvodićete samostalno, uz vođstvio, a neke ćete raditi u parovima sa kolegama iz grupe. Tokom rada koristićete priručnik i dodatne materijale, a nakon seminara i knjigu.

NAUČIĆETE

Kako da sebi i drugima pomažete da se oslobode strahova i iscele posledice trauma iz prošlosti, da prestanete da nosite stara zameranja, ljutnju, tugu, ogorčenost, razočaranost, da se oslobodite uverenja koja vas ograničavaju u svim segmentima života, da svesno manifestujete život kakav želite, da definišete kakvu srodnu dušu želite da privučete u svoj život, da privučete materijalno blagostanje, da čistite telo i auru od toksina, štetnih zračenja, teških metala, niskovibrantnih entiteta, da neutralizujete oštećenja koja geni svakodnevno dobijaju zbog uticaja okruženja i zbog vaših misli i osećaja, da razvijete svoju intuiciju i sposobnost intuitivnog primanja informacija i još mnogo toga…

Seminar drže Tamara i Nikos Pahnoglu, sertifikovani ThetaHealing® instruktori sa dugogodišnjim iskustvom.

CENA SEMINARA JE 299€

Ukoliko niste u mogućnosti da platite ceo iznos, možete se prijaviti za parcijalnu stipendiju. 

Razmotrićemo vaš zahtev i obavestiti vas o odluci.

OVO JE VAŠA PRILIKA DA ŽIVITE NAJBOLJU VERZIJU SVOG ŽIVOTA!

PRIJAVITE SE ZA POHAĐANJE OSNOVNOG SEMINARA 23-25.2.2024