Radionica “Ja i moja porodica” fokusirana je na spoznaju svrhe i uloge koju članovi porodice igraju u našem životu i načina na koje sprovode dogovore donete na nivou duša. Uloge članova porodice možemo percipirati kao podržavajuće i nepodržavajuće. Neki nam pomažu s mnogo ljubavi i pažnje, a neki su dobili uloge negativaca. Neki nam daju vetar u leđa, a neki blokiraju sve, pa čak i sposobnost da primimo bezuslovnu ljubav Stvoritelja. Spoznaja uloga i njihovog značaja, kao i razloga zašto su nam baš takve uloge i takvi načini sprovođenja važni, omogućava nam da se otkočimo i pokrenemo, oslobodimo i osnažimo, prohodamo i poletimo, uz poštovanje svačijeg dosadašnjeg doprinosa.

Detektovanje posebnih sklonosti i obrazaca u našem porodičnom stablu i rad na njima, oslobađajući su ne samo za nas, već i za celu lozu. Isceljujuće je i oslobađanje od zavisničkih odnosa, uklanjanje zameranja koja su do sada prolazila neopaženo, kao i razmena fragmenata duše sa novog nivoa ljubavi i razumevanja. Razlog zašto se u nazivu radionice reč „ja“ nalazi na prvom mestu je to što ćemo nakon radionice shvatiti da je neophodno i potpuno u redu da sebi budemo na prvom mestu, ispred svih članova porodice.
Na radionicu pozivamo one koji su spremni da zarone sloj dublje nego do sada u najvažnije odnose u svom životu. Pohađanje ove radionice preduslov je za pohađanje radionice „Ja i moji preci“.
Traje jedan dan, od 9 do 15 sati, sa jednom petnaestominutnom pauzom. Održava se onlajn, preko Zoom platforme.

ThetaHealing® radionoca ''Ja i moja porodica''

ThetaHealing® radionoca ''Ja i moja porodica''

Category
ThetaHealing®
Tags
Obuka, radionica, Seminar, ThetaHealing®