Abundancija je ime rimske boginje uspeha, prosperiteta, izobilja i sreće. Smatra se i zaštitnicom ušteđevine, investicija i imovine. Njenim likom stari Rimljni ukrašavali su svoje novčiće. U rimskoj mitologiji Abundancija je donosila novac i žito ljudima dok su spavali, posipajući ih svojim darovima iz roga, koji je nosila uvek sa sobom. U nordijskoj mitologiji nazivana je Fula.

U rimskoj mitologiji Abundancija je donosila novac i žito ljudima dok su spavali, posipajući ih svojim darovima iz roga, koji je nosila uvek sa sobom.

Abundancija poseduje izuzetnu lepotu i anđeosku čistotu, veoma je strpljiva i puna ljubavi. Uvek je otvorena da čuje koje su naše potrebe i da ih ispuni. Često je nazivaju anđelom izobilja. Obično se ukazuje ljudima u zelenoj ili zlatnoj boji.

Abundancija pruža pomoć u materijalnom blagostanju, privlači na vašu stranu sve njegove forme. Inicijacija u njene energije omogućava osobi da se lako priključi na njen energetski nivo, kanališe njenu energiju koja se na materijalnom planu prikazuje u vidu finansijske dobrobiti.