Konsultacije

ThetaHealing tretman se uvek radi udvoje – praktičar i klijnet moraju biti sami. Kroz razgovor, vođen na poseban način, praktičar vam pomaže da osvestite svoja najdublja verovanja, osećaje, traume… potisnute duboko u podsvest, koji vam uzrokuju probleme u raznim oblastima života i sputavaju vas u ostvarivanju ciljeva. Kada ih postanete svesni, praktičar vam pomaže da ih lako, jednostavno i brzo otpustite i zamenite novim verovanjima i osećajima koji su vam potrebni da biste bili celoviti, balansirani, srećni, uspešni, zadovoljni…

Tokom tretmana ste budni i svesni, ne ulazite u hipnozu ili neko drugo stanje izmenjene svesti. ThetaHealing tretman je vrlo prijatan i većina klijenata ga doživljava kao opuštajući i oslobađajući proces. Prilikom otpuštanja dubokih trauma, ponekad na površinu kratkotrajno izađu osećaji i strahovi iz perioda kad se trauma dogodila, ali veoma brzo i lako se otklone i još u toku tretmana klijent jasno oseti promenu. Nakon tretmana osoba se oseća rasterećeno, opušteno i smireno, ali i radosno i puna entuzijazma i vere da otpočinje lakšu i srećniju fazu života.
Tretman traje 90-120 minuta.

Ne može se unapred znati koliko je tretmana potrebno da biste rešili neku životnu situaciju. Vrlo često bude dovoljan jedan, ali nekad je potrebno i više.

Ukoliko želite da radite na svim aspektima života, sigurno je potrebno više tretmana. Preporuka je da se u tom slučaju opredelite za neki od naših višemesečnih programa, koji obuhvataju dva tretmana mesečno i dodatne energetske tehnike između tretmana.

KAKO DA SE PRIJAVITE ZA THETAHEALING TRETMAN

Da biste zakazali tretman, potrebno je da kliknete na polje ispod, odaberete jedan od ponuđenih termina, kliknete na njega i popunite sve podatke u formularu. 

Možete se opredeliti za rad uživo ili onlajn. Efekti rada su isti.

Nakon uspešnog zakazivanja dobićete e-mail kao potvrdu da ste zakazali termin i ubrzo ćemo stupiti u kontakt sa Vama.