ThetaHealing tretman se uvek radi udvoje – praktičar i klijnet moraju biti sami. Kroz razgovor, vođen na poseban način, praktičar vam pomaže da osvestite svoja najdublja verovanja, osećaje, traume… potisnute duboko u podsvest, koji vam uzrokuju probleme u raznim oblastima života i sputavaju vas u ostvarivanju ciljeva. Kada ih postanete svesni, praktičar vam pomaže da ih lako, jednostavno i brzo otpustite i zamenite novim verovanjima i osećajima koji su vam potrebni da biste bili celoviti, balansirani, srećni, uspešni, zadovoljni…

Tokom tretmana ste budni i svesni, ne ulazite u hipnozu ili neko drugo stanje izmenjene svesti. ThetaHealing tretman je vrlo prijatan i većina klijenata ga doživljava kao opuštajući i oslobađajući proces. Prilikom otpuštanja dubokih trauma, ponekad na površinu kratkotrajno izađu osećaji i strahovi iz perioda kad se trauma dogodila, ali veoma brzo i lako se otklone i još u toku tretmana klijent jasno oseti promenu. Nakon tretmana osoba se oseća rasterećeno, opušteno i smireno, ali i radosno i puna entuzijazma i vere da otpočinje lakšu i srećniju fazu života.
Tretman traje 90-120 minuta.

Ne može se unapred znati koliko je tretmana potrebno da biste rešili neku životnu situaciju. Vrlo često bude dovoljan jedan, ali nekad je potrebno i više.

Ukoliko želite da radite na svim aspektima života, sigurno je potrebno više tretmana. Preporuka je da se u tom slučaju opredelite za neki od naših višemesečnih programa, koji obuhvataju dva tretmana mesečno i dodatne energetske tehnike između tretmana.

KAKO DA SE PRIJAVITE

Da biste zakazali tretman, potrebno je da kliknete na polje ispod, odaberete jedan od ponuđenih termina, kliknete na njega i popunite sve podatke u formularu. 

Možete se opredeliti za rad uživo ili onlajn. Efekti rada su isti.

Nakon uspešnog zakazivanja dobićete e-mail kao potvrdu da ste zakazali termin i ubrzo ćemo stupiti u kontakt sa Vama.