ŠTA JE THETAHEALING®

 

Osnivač ThetaHealing® tehnike je amerikanka Vajana Stajbal (Vianna Stibal). Utemeljena je 1994. godine i njen prvobitni naziv bio je Orian tehnika. Vajanja je rođena sa razvijenim intuitivnim sposobnostima i radila je s klijentima i pre utemeljenja ove tehnike. Tokom 1995. godine dijagnostifikovan joj je rak limfe, koji nije uspela da isceli ni medicinskim ni bilo kojim drugim alternativnim putem. Onda je neočekivano, primenjujući postupak kojim je vršila očitavanja, iscelila tetku od bolova u stomaku i jednog klijenta od bolova u leđima. Odlučila je da pokuša da isceli i sebe na isti način i doživela trenutno isceljenje. Desna noga, koja je bila sedam i po santimetara kraća od leve, jer je rak uništio ćelije butne kosti, trenutno se vratila u normalnu veličinu, bolova je nestalo, a lekarski nalazi pokazali su da je nestao i rak. Vajana je shvatila da se dogodilo nešto veliko, što može pomoći i drugim ljudima i krenula da istražuje, sve vreme kanališući informacije sa onoga što u Teta isceljivanju nazivamo Sedmim nivoom postojanja, tj. Stvoriteljem svega što jeste, ili Energijom stvaranja, kao i sa Šestog nivoa postojanja, na kojem se nalaze Zakoni Univerzuma. Od tog trenutka tehnika je u stalnom razvoju. Razlog za veliki uspeh u radu vezan je za moždane frekvencije pri kojima se radi. To su frekvencije iz teta opsega, od 4 do 7 Hz, za koje se verovalo da ih je moguće postići samo u stanju sna. Prilikom rada, ne samo praktičar, već i klijent, ulaze u teta stanje uma, što je više puta izmereno i dokazano elektroencefalografom. Upravo zbog toga tehnika je promenila naziv u Teta isceljivanje.

Mi kao ljudska bića nismo samo telo i um, već mnogo više od toga.

Rad pri teta talasima je izuzetno važan, jer nam omogućava da delujemo iz podsvesnog uma. Smatra se da naš svesni um predstavlja oko 10 % onoga što znamo o sebi, a preostalih oko 90% čini podsvest. Očigledno je da je ključ samospoznaje i isceljenja bilo kog segmenta života upravo rad s podsvešću. Teta isceljivanje je tako uspešna metoda (ako se radi sa veoma dobro obučenim i iskusnim praktičarem!) upravo zato što nam omogućava rad s podsvešću bez ikakvih ograničenja. Sva naša verovanja nalaze se u našoj podsvesti. Budno teta stanje, koje nam ova fenomenalna tehnika omogućava, otvara podsvest u potpunosti i dopušta nam da otkrijemo svoja najdublja temeljna verovanja i da ih menjamo, veoma brzo i efikasno, za svoje najveće i najviše dobro. Omogućava nam i da radimo sa strahovima i traumama, kao i sa osećanjima poput zameranja, ljutnje, ogorčenosti, odbačenosti, tuge i dr, koja takođe predstavljaju blokade manifestovanju života kakav želimo. Promenama koje vršimo u podsvesti otvaramo put najboljoj verziji sebe i svog života.

Teta isceljivanje nam omogućava da srušimo kompletne beskorisne sisteme verovanja i zamenimo ih onim koji će nam koristiti da budemo produktivni, slobodni i srećni.

ThetaHealing® je energetska tehnika, izuzetno efikasna, jer deluje na kompletno naše biće, a najviše podsvest u kojoj su mnoge stvari. Mi kao ljudska bića nismo samo telo i um, već mnogo više od toga.

Ljudska bića u sebi nose sisteme verovanja. Toliko toga se taloži u nama, a da toga nismo ni svesni. To osećanje teskobe može nastati zbog postupaka naših predaka ili našeg iskustva iz prošlih života.

ThetaHealing® tehnika nam omogućava da menjamo uverenja, poimanje stvarnosti,  genetske zapise, traume iz prošlih života…

Uz pomoć ove tehnike možemo pronaći i otkloniti uzroke strahova, različitih problema i blokada. Kad otkrijemo njihov uzrok, spoznajemo na temelju čega je nastalo neko ograničavajuće uverenje, koje nam ne dozvoljava da pravimo kvalitetne izbore za svoje najviše dobro.

ThetaHealing® nam omogućava da promenimo kompletne destruktivne sisteme verovanja i zamenimo ih onim koji će nam koristiti da budemo produktivni, slobodni, zdravi, uspešni i srećni.