Aktivacija manifestovanja izobilja i prosperiteta je energetska metoda za oslobađanje od svih prepreka izobilju i prosperitetu. Pojmove izobilja i prosperiteta ne treba vezivati samo za materijalno izobilje i prosperitet na finansijskom planu, već ih treba shvatati mnogo šire.

Pojmove izobilja i prosperiteta ne treba vezivati samo za materijalno izobilje i prosperitet na finansijskom planu, već ih treba shvatati mnogo šire.

Aktivacija je bazirana na činjenici da naša uverenja kreiraju našu realnost, što znači da bez obzira na činjenicu da su izobilje i prosperitet svuda oko nas, oni neće postati deo naše realnosti, tj našeg spoljašnjeg okruženja, ukoliko unutar nas, tj. u našoj podsvesti postoje nepodržavajuća uverenja i ne postoje podržavajuća. Činjenica je da svakom svojom mišlju i svakim svojim osećajem manifestujemo svoju realnost. Ova tehnika ima za cilj da uspostavi stanje izobilja i prosperiteta unutar nas i oko nas. Aktivacija manifestovanja izobilja i prosperiteta aktivira našu DNK i aurično polje frekvencijama koje shodno zakonu privlačenja dovode u naš život ono što želimo da manifestujemo. Pomaže nam da počnemo da manifestujemo iz svesnog dela našeg uma, a ne iz podsvesti i omogućava nam da budemo svesni kreatori sopstvene realnosti.