Pred nama je važan datum, 2.2.2022, koji je povezan sa energijom Plejada. Svaka zvezda ili planeta ima svoj kosmički broj. Plejade vibriraju brojem 2, tako da je 2.2.2022 moćan dan za sprovođenje energetskog rada povezanog sa Plejadama.

Plejađani već dugo rade sa Zemljanima i neki od njih su inkarnirani na Zemlji. Dobro nas poznaju i znaju na koje nam načine mogu najviše pomoći. Kosmički datum, 2.2.2022. omogućiće i njima i nama da ta pomoć bude mnogo pristupačnija i delotvornija.

Specifičnost ove obuke je njen tzv. ''dinamički'' karakter, što znači da će u potpunosti pratiti vaš razvoj i sama će se nadograđivati kad se vi otvorite za više

Obuka nije namenjena početnicima, već praktičarima koji su energetskim radom pročistili niskovibrantne energije i mogu da rade sa višim frekvencijama. Zapravo ne postoji nikakva zabrana da bilo ko pohađa obuku, ali ja osećam da bi najveće dobrobiti mogli da dobiju oni koji su već odradili deo posla.

Ova metoda omogućava generalni rad sa energijama sa Plejada ili rad sa nekim konkretnim Plejađaninom, ukoliko imate afinitete prema nekom posebno (i ako znate za nekog).

Može se raditi sa opštom namerom, da dopustite energiji da radi ono što vam je najpotrebnije u datom trenutku, ili sa konkretnim namerama.

U inicijaciju je ugrađeno 35 funkcija koje nisu ograničavajuće, možete se širiti i van njih, ali meni se čini da su već dovoljno široke za naše trenutne potrebe. Specifičnost ove obuke je njen tzv. ”dinamički” karakter, što znači da će u potpunosti pratiti vaš razvoj i sama će se nadograđivati kad se vi otvorite za više frekvencije.

35 funkcija ugrađenih u inicijaciju odnosi se na opšti rad sa fizičkim telom ili konkretnim temama vezanim za fizičko telo i DNK, rad na konkretnim emocijama ili uopšteno na ljubavi i ljubaznosti, rad na specifičnim mentalnim temama, mentalnoj jasnoći i kogniciji, odnosima generalno ili sa konkretnim osobama, temama karijere, posla, radnog prostora, isceljivanja životinja i planete, rad sa celom aurom, posebnim delovima aure, čakrama, meridijanima, kundalini energijom, balansiranjem svih energija u telu, zaštitom, piritualnošću, karmom, prošlim životima, događajima iz prošlosti, događajima u budućnosti, podizanjem vibracije i uzdizanjem.

Nakon inicijacije neophodno je 21 dana svakodnevno aktivirati energiju i provoditi oko 15 minuta u protoku (opušteno meditativno stanje).

Može se kombinovati sa bilo kojom energetskom praksom.

Odličan je dodatak svim praksama energetskog isceljivanja.

Ove energije možete kanalisati i drugim osobama kontaktno ili daljinski.