Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Arheja Vera – ONLINE

22 August /22:00 - 23 August /00:00 CEST

Poput novčića koji ima dve strane, i anđeli imaju dva aspekta – muški i ženski. Od drevnih vremena muški aspekti, Arhanđeli, radili su sa Zemljom i čovečanstvom. Ulazak u doba vodolije označio je, između ostalog, i aktivaciju Arheja, ženskih aspekata Arhanđela, koje predstavljaju njihove blizanačke plamenove. Arheje su fokusirale svoje svetlo na nas i našu planetu, usredsređujući se na pomoć u uzdizanju.
Blizanački plamen Arhanđela Mihaila, Arheja Vera, podstiče veru u sebe. Daje snagu i odvažnost za skokove vere i demaskiranje straha. Pomaže u vraćanju lične moći koju smo izgubili u nekoj od prethodnih inkarnacija, ili smo je se sami odrekli. Pomaže u preuzimanju kontrole nad sopstvenim životom i dovršavanju važnih životnih lekcija koje nas drže u mestu mnogo duže nego što bismo želeli. Otklanja sumnju u dobar ishod. Pomaže u otklanjanju niskovibrantnih ometajućih energija, štetnih podsvesnih programa i destruktivnih navika. Unosi ravnotežu i balans u život.
Arheja Vera ima isceljujući uticaj na grlenu čakru, ali pomaže i u otvaranju trećeg oka i srčanog centra i njihovom usklađivanju sa Izvorom.

Details

Start:
22 August /22:00 CEST
End:
23 August /00:00 CEST
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , ,

Organizer

Tamara i Nikos – Centar Harmonija
Phone:
+381655591299

Venue

Online