Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ThetaHealing® – Kopaj dublje – Novi Sad

27 November /09:00 - 28 November /17:00 UTC+0

Ključ uspeha ThetaHealing tehnike nalazi se u preciznom radu sa podsvešću, pronalaženju temeljnih verovanja duboko u podsvesti, koja nam prouzrokuju životne okolnosti koje nam se ne dopadaju, njihovom otklanjanju i zameni novim verovanjima i osećajima.

Tehnika kojom pronalazimo ta temeljna verovanja naziva se kopanje. Osnovi kopanja uče se već na Osnovnom DNK seminaru, na Naprednom se ta znanja produbljuju, a svaki novi seminar podiže veštinu na viši nivo. Vajana je uočila potrebu da, uprkos time što se na svim seminarima veština kopanja usavršava, posveti ceo jedan seminar samo kopanju, kako bi omogućila ljudima da se na jednom mestu isprobaju i izvešte u svim situacijama na koje mogu naići u radu na sebi i drugima.

Tako je oformljen seminar ”Kopaj dublje”, na kojem se izučavaju različiti pristupi kopanju za rad na strahovima, na emocijama poput zameranja, ljutnje, ogorčenosti, itd., na bolestima, na blokadama manifestovanju, na genetskim verovanjima, na istorijskom nivou, na blokadama i verovanjima u vezi samog procesa kopanja. Takođe se polaznici osposobljavaju za pomoć klijentima da razumeju situaciju u kojoj se nalaze i otvore se za iscejenje u bilo kom segmentu života.

Details

Start:
27 November /09:00 UTC+0
End:
28 November /17:00 UTC+0
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,
https://tamarainikos.com/portfolio_page/kopaj-dublje-thetahealing-seminar/

Organizer

Tamara i Nikos – Centar Harmonija
Phone:
+381655591299

Venue

Novi Sad
Novi Sad, 18000 Serbia + Google Map
Phone:
+381655591299