Loading Events

« All Events

ThetaHealing® – Partnerski odnosi – online

9 November /09:00 - 10 November /17:00 CET

Seminar ’’Partnerski odnosi’’ prvi je nizu od četiri seminara sa zajedničkim nazivom ’’Razvijanje odnosa’’. Namenjen je naprednijim praktičarima koji su završili seminar ’’Kopaj dublje’’. Tehnika kopanja jeste nezaobilazni deo svakog segmenta ovog seminara, jer je cilj da se pronađe i otkloni što veći broj programa koji osujećuju skladan partnerski odnos.

Seminar je važan svima – onima koji trenutno nisu u partnerskom odnosu, onima koji jesu, ali nisu zadovoljni odnosom i onima koji jesu u zadovoljavajućem odnosu. Pitanja partnerstva nisu vezana samo za ovaj život i iskustva koja u njemu dobijamo, već za celokupno naše postojanje.

Provodeći nas kroz razne segmente partnerskog odnosa, Vajana omogućava da steknemo važne uvide koji doprinose da pre svega sebe sagledamo iz sasvim drugačijeg ugla. Teme koje smo smatrali izuzetno važnim mogu prestati da budu dominantne, a naizgled nevažne teme mogu izbiti u prvi plan.

Na seminaru obrađujemo teme vezane za pravila u partnerskoj vezi, strah od prevelike ljubavi, vreme provedeno zajedno, borbu za dominaciju, ulogu muškarca i žene, trošenje i podelu novca, odnos prema partnerovim rođacima, zajedničku i decu iz prethodnih veza, privlačnost, intimnost, prijateljstvo, roditeljski odnos prema partneru, zajedničko energetsko polje, bolesti zavisnosti i druge bolesti partnera, opraštanje, razumevanje, timski rad, istinsku komunikaciju. Sve ove teme obrađuju se kako kroz kopanje, tj. tretmane, tako i kroz energetske vežbe koje je Vajana osmislila.

Ukoliko ste u partnerskoj vezi, sve pomenute teme od značaja su da ta veza bude kvalitetna, a ako niste, a želite da budete, razlozi vašeg dosadašnjeg neuspeha nalaze se u programima vezanim za te teme.

Details

Start:
9 November /09:00 CET
End:
10 November /17:00 CET
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,
Website:
https://tamarainikos.com/portfolio_page/partnerski-odnosi/

Venue

Online

Organizer

Tamara i Nikos – Centar Harmonija
Phone
+381655591299