Loading Events

« All Events

ThetaHealing® – Srodne duše – online

7 September /09:00 - 8 September /17:00 CEST

Seminar ’’Srodne duše’’ namenjen je kako onima koji žele da dovedu u svoj život srodnu dušu, tako i onima koji žele duboko razumevanje pojma srodnih duša, vrsta srodnih duša i mnogih drugih tema vezanih za srodne duše.

Vajana i Gaj Stajbl su tipičan primer srodnih duša koje su evoluirale kroz nekoliko faza i njihov odnos je odličan primer za razne segmente seminara.

Na seminaru ćete najpre naučiti koje sve vrste i nivoi ljubavi postoje. Naučićete razliku između porodice duša i srodnih duša i naučiti kojih sedam kategorija srodnih duša postoje i kako se međusobno razlikuju. Fokus seminara je na partnerskim srodnim dušama. Naučićete na koje načine i iz kojih razloga vas srodne duše privlače, na koji način da definišete svoju najkompatibilniju srodnu dušu i kako da se pripremite za nju, kao i kako da odredite kakva vrsta odnosa vam najviše odgovara. Tokom seminara ćete uvideti šta sve treba da promenite u sebi da biste imali kvalitetan odnos sa srodnom dušom i te promene će se događati već tokom seminara kroz kopanja, pronalaženje i otklanjanje destruktivnih programa i neophodne instalacije. Pitanja seksusalnosti, DNK i monogamnog i poligamnog gena takođe su deo ovog seminara. Pored kopanja, rade se i važne vežbe koje su fokusirane i na novu srodnu dušu, i na isceljenje svega što je potrebno isceliti vezano za prošle odnose.

Preduslov za pohađanje seminara je završen seminar ’’Kopaj dublje’’.

Seminar traje dva dana, od 9 do 17 sati.

Details

Start:
7 September /09:00 CEST
End:
8 September /17:00 CEST
Event Categories:
, , , , ,
Event Tags:
, , , , , ,