Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ujedinjena energija svetlosti – ONLINE

14/08/2022 /20:00 - 22:00 UTC+0

Primarni značaj zdravlja u životu ne dovodi se u pitanje. Međutim, činjenica je da je vrlo teško biti i ostati potpuno zdrav ukoliko imamo npr. probleme u odnosima sa bliskim ljudima, na finansijskom planu i dr. Zato se javila težnja za energijom koja će, iako fokusirana na našu nameru, raditi sa uzrocima na svim poljima da bi obezbedila sigurno stizanje do rešenja i što trajnije zadržavanje pozitivnih rezultata.

Ujedinjena energija svetlosti je data čovečanstvu u cilju najadekvatnijeg rešavanja problema bilo koje vrste, u cilju harmonizacije i isceljivanja i u cilju stvaranja trajnih pozitivnih programa. Ujedinjena energija svetlosti sadrži u sebi ljubav i mudrost anđela, Arhanđela i Vaznesenih učitelja. Ova energija je pomoć Svetlosti čovečanstvu u periodu intenzivnih promena. Poseduje neophodne kvalitete i moći ostvarenja bilo kog programa.

Ujedinjena energija svetlosti puni bilo koju osobu, predmet ili prostor svetlošću i ljubavlju, koji donose pozitivne promene i stanje konstantne radosti i vere.

Ujedinjena energija svetlosti puni bilo koju osobu, predmet ili prostor svetlošću i ljubavlju, koji donose pozitivne promene i stanje konstantne radosti i vere. Možemo koristiti ovu energiju za opšti procvat, za prosperitet, zdravlje, ljubav, novac, za uspeh u bilo čemu. Ona ima moć transformacije negativnog u pozitivno na bilo kom planu. Ujedinjena energija svetlosti može da se radi za sebe i da se šalje bilo kome i bilo gde, uz saglasnost primaoca, slično kao i životna energija u tradicionalnom Reikiju. Može se raditi kontaktno ili daljinski. Drugim osobama možemo raditi samo uz njihovu saglasnost. Ujedinjena energija svetlosti se može kombinovati sa ostalim energetskim tehnikama i stilovima Reikija, ali se aktiviranje dodatne energije sa istim ciljem ne smatra neophodnim.

Details

Date:
14/08/2022
Time:
20:00 - 22:00 UTC+0
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , ,

Organizer

Tamara i Nikos – Centar Harmonija
Phone:
+381655591299

Venue

Online