Bilo koji vid isceljenja ili pomoći u nekom segmentu života, ne podrazumeva samo otklanjanje trauma i blokada stečenih u ovom životu, već i sve probleme prenete iz prošlih života. Najčešće uopšte nismo svesni da su baš ti problemi baza za nastajanje problema koje imamo u sadašnjem životu. Tehnika Isceljivanje trauma iz prošlih života omogućava da se u energetskom polju iščiste sve traume donete iz prošlih života da bi se otvorio put uspešnim isceljenjima u ovom životu.

Bilo koji vid isceljenja ili pomoći u nekom segmentu života, ne podrazumeva samo otklanjanje trauma i blokada stečenih u ovom životu, već i sve probleme prenete iz prošlih života.

Tehnika ”Otklanjanje blokada iz prošlog života” potiče od Izvora i vaznesenog učitelja Hilariona i pomaže da se otklone blokade iz prošlih života koje predstavljaju blokade i u ovom životu. To su prepreke zdravlju, sreći, ljubavi, izobilju i slobodi. Ova tehnika radi sa za nas novom energijom iz visokih dimenzija i na blag i suptilan način ’’ispira’’ iz nas te blokade.