Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo dok se krećete kroz veb lokaciju. Od toga, kolačići koji su kategorisani kao neophodni se čuvaju u vašem pretraživaču jer su neophodni za rad osnovnih funkcionalnosti veb stranice. Takođe koristimo kolačiće trećih strana koji nam pomažu da analiziramo i razumemo kako koristite ovu veb lokaciju. Ovi kolačići će biti sačuvani u vašem pretraživaču samo uz vašu saglasnost. Takođe imate opciju da isključite ove kolačiće. Ali odustajanje od nekih od ovih kolačića može uticati na vaše iskustvo pregledanja.

Imajte na umu da su sve informacije koje se nalaze na našoj internet stranici namenjene samo za obrazovne svrhe. NIJEDNA od alternativnih metoda, inicijacija, konsultacija obuka, seminara i materijala objavljenih na našoj internet stranici NE MOŽE, direktno ili indirektno, ZAMENITI profesionalnu medicinsku negu, može je samo dopuniti, ništa više.

Ako imate ili sumnjate da imate medicinski ili psihološki problem, obratite se svom odgovarajućem zdravstvenom radniku. Isključivo Vi ste odgovorni za bilo koju radnju preduzetu na osnovu informacija na ovoj internet stranici. Nikada nemojte zanemariti profesionalni medicinski savet ili odložiti traženje saveta zbog nečega što ste pročitali na ovoj internet stranici ili neke obuke koju ste završili kod nas.

Ni u kom slučaju ne preuzimamo odgovornost, direktno ili indirektno, za Vašu odluku da primenite na sebi ili drugima bilo šta što ste naučili na ovoj stranici. Takođe ni u kom slučaju ne preuzimamo odgovornost, direktno ili indirektno, za Vašu odluku da dopustite da neko ko je kod nas završio neku obuku, primeni na Vama stečeno znanje. Mi podučavamo tehnike isključivo za ličnu primenu u cilju ličnog razvoja i poboljšanja kvaliteta života.

Ni u kom slučaju ne preuzimamo odgovornost, direktno ili indirektno, za štetu nastalu upotrebom ili zloupotrebom informacija sa naše internet stranice ili inicijacija koje ste primili.

Svaka finansijska razmena za usluge koje vršimo predstavlja vašu dobrovoljnu donaciju u cilju daljeg poboljšanja kvaliteta našeg rada i usluga.

Nosilac autorskog prava tekstova na sajtu www.tamarainikos.com i svakom poddomenu (reiki.centarharmonija.com, online.centarharmonija.com, uspehsada.centarharmonija.com) je njegov vlasnik. Imate pravo da ih upotrebite ukoliko navedete izvor teksta u sledećem obliku:

„Izvor: www.tamarainikos.com“

„Izvor: www.online.tamarainikos.com“

i to bez skraćivanja ili sakrivanja internet adrese u punom tekstualnom obliku, kako je napisano pod znacima navoda.

Sve seminare, obuke, inicijacije i konsultacije obavljaju sertifikovani instruktori Tamara Kostić Pahnoglu i Nikolaos Pahnoglu.

Prijave se šalju na adresu: info@tamarainikos.com

Uz prijavu, da bi se obavio seminar, neophodno je da nam dostavite i odredjene lične podatke, uz Vašu saglasnost, za koje se obavezujemo da ih nećemo iskoristiti u druge svrhe osim seminara. Takođe, morate u pismenoj formi (mejlom, SMS-om, Viberom) da izjavite da li ste saglasni (DA, želim, ili, NE, ne želim) da primite informacije od nas o budućim događajima, seminarima, predavanjima, obukama, vestima i sl.