Transformacija počinje od vas
sada

Transfomišite život, izaberite najbolji program za rad na sebi.

Kompatibilan program

Možete pratiti preko kompjutera, telefona, tableta ili Iphone aparata.

vi birate kada

Niste vezani za za koji termin početka obuke. Sami birate u kom periodu u životu imate vremena i inspiracije da se posvetite ovoj vrsti rada na sebi.

PROGRAM mesec transformacije

Prolazimo zajedno kroz vašu transformaciju.

šta ćemo raditi tokom mesec dana

Ja sam Nikos, sertifikovani instruktor ThetaHealing® tehnike, Reiki majstor učitelj i učitelj i praktičar brojnih drugih energetskih metoda. 

Takođe sam pohađao NLP practitioner certificate course (Kain Ramsay, Achology LTD), digital marketing course, i stekao sertifikate menadžera za digitalni marketing i finansijskog eksperta.

Studirao sam u Solunu, u Grčkoj telekomunikacije na koledžu ”Pithagoras” i stekao zvanje inženjera za telekomunikacije. Radio sam kao inženjer za telokomunikacije u privatnom sektoru (Ericsson, Ackerman). Radio sam deset godina u Grčkom konzulatu u Nišu.

Višegodišnje iskustvo stečeno u radu sa klijentima i polaznicima seminara podstaklo me je da kreiram program koji svima, bez obzira na polaznu tačku, može doneti brzu i duboku transformaciju na bolje.

Pozivam vas da mi ukažete poverenje i dopustite da vas povedem kroz transformaciju koja je duboka i suštinska, a opet prijatna i zabavna i, pre svega, potpuno bezbedna za vas.

čestA pitanjA

Već dugo vremena Tamara i ja razmišljali smo šta je to što možemo ponuditi ljudima kao pomoć da brzo i efikasno tranformišu svoj život.

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva kreirali smo ovaj intezivni program sa individualnim pristupom svakoj osobi koji se mora završiti u roku od mesec dana.

Naravno! Može učestovati bilo koja osoba, bez ogranicenja i bez problema! Nije potrebno ikakvo predznanje. Jedini preduslov je da svarno želite da promenite svoj život i da ste spremni za rad na sebi.

To je nešto što ćemo proceniti da će biti korisno za vaš dalji samostalni rad. Individualno se određuje za svaku osobu.

Jednako uspešno možemo raditi uživo i putem skajpa ili vibera.

Program je namenjen svakoj osobi, nezavisno od stepena obrazovanja i prethodno stečenih znanja. Zadaci su lako razumljivi i sigurno ih možete uraditi.