Posle Teta seminara sam imala utisak kao da sam se probudila iz dugog sna. Svet oko sebe sam videla drukčije. Više me ne pogađaju stvari koje su ranije kod mene izazivale buru osećanja. Shvatila sam šta znači biti kreator svoje stvarnosti.

Posvećenost, temeljitost, kao i neograničeno strpljenje i spremnost za razvejavanje svih nedoumica su osobine mojih učitelja Tamare i Nikosa.

Irena Knežević

Imala sam strah od vožnje, radila sam Kundalini Reiki, Tetu, Oslobađanje od  unutrašnjih strahova, ali finalni udarac tom strahu je zadao Nikosov Teta tretman.

Marija Antić

Moje iskustvo sa Osnovnim ThetaHealing seminarom je vrlo pozitivno. Upoznala sam jednu novu dimenziju života. Nova poznanstva. Theta je na mene ostavila vrlo jak utisak. Pomogla mi je da se suočim sa strahovima, da ih prevaziđem, da radom na sebi pomognem i drugima. Svakako ću ponoviti Osnovni seminar jer mislim da je za sve što započnete potrebna dobra.

Mirela Šišuljak

Svaki ThetaHealing seminar je poseban, drugačiji i veliki skok i pomak u ličnom razvoju

ThetaHealing tehnika mi je pomogla da gotovo trenutno osvestim i promenim strahove, blokade, uverenja koja me koče i stoje kao prepreka na putu ka mojoj sreći i životu kakav želim za sebe.

Mnogo mi pomažu vežbaonice koje organizuju Tamara i Nikos, naši učitelji, kao nesebičan doprinos našem učenju i razvoju… na njih gledam kao na poklon jer su besplatne.

Veliku podršku osećam u grupi čiji sam član i neprekidno dobijam informacije koje mi daju šire uvide u ovu prelepu tehniku…

Hvala od srca za sve!

Tamara Olujić

Želim da podelim utiske u vezi praktikovanja Thetahealing tehnike i utiske sa ThetaHealing tretmana sa Nikosom.

Najpre želim da kažem nešto o sebi. Pre 21godine dobila sam dijabetes tipa 1, imam urođenu retku bolest sa očima odnosno progresivan rast dioptrije (celog života mi se povećava dioptrija) i sa 26 godina urađena mi je operacija oba oka. Moja najveća golgota počela je pre skoro 3,5 godine kad mi je dijagnosticiran invanzivan rak dojke, odstranjeno i očišćeno sve, posle su usledile hemoterapije i zračenje. Taman je to prošlo, morali su da mi odstrane matericu i jajnike. U međuvremenu se desilo da moj otac jedva preživi, urađena su mu tri bajpasa, majka je od svih stresova dobila kancer i da sve bude još gore muž me je javno izneverio i dok sam se borila sa svim tim stvarima odlučila sam da se razvedem. Moji roditelji su se malo oporavili, ali su dobili koronu i u razmaku od jednog dana sahranila sam oba roditelja.

Dok sam prolazila kroz period osveštavanja i gubitka, moja prijateljica iz Skoplja mi je preporučila tretman sa Nikosom. Zakazala sam tretman i upisala Osnovni seminar. Od tada se moj život počeo menjati toliko da čak ni sama nisam verovala kako je to moguće.

Tretman sa Nikosom mi je promenio gledište na mnoge stvari. Hvala ti Nikose, ti si zaslužan za to što je moj život dobio smisao.

Završila sam Osnovni ThetaHealing seminar i kako me vodila energija i spoznaje sve više sam želela da učim i da upoznam Thetu, završila sam Napredni, Kopaj Dublje i Vi i Vaš najuži krug, Kao da se ceo svet preokrenuo u meni. Osetila sam slobodu, shvatila zašto su mi se mnoge stvari dešavale i čemu su htele da me nauče, dobila samopouzdanje, shvatila da vredim bez obzira na sve. Oduvek sam želela da pomažem drugima, sa Thetom mi se otvorila prilika i za to. Radeći Thetu sve više sam rasla i pomagala kako sebi, tako i drugima. Upoznala sam veoma divne ljude, srodne duše i shvatila da imam još jednu porodicu. Moja porodica su Tamara i Nikos i nihova grupa koju čine ljudi koji su u svakom trenutku tu da pomognu. Hvala im, pomogli su mi i da svedočim čudu kad sam pala na pločice. Uz Thetu sam prošla najbezbolnije što sam mogla, isceljivanje je bilo i grupno tako da od napukle kosti i dislokacije pršljena za jednu nedelju sam bila kao nova.

Blagica Malinova

Otišla sam na prvi Osnovni ThetaHealing seminar iz lične radoznalosti, sklonosti da učim, otvorenosti i želje da razumem metodologiju i uverenja koja Theta nosi sa sobom. Nisam apsolutno ništa znala o Theti pre seminara i nisam ni želela da znam, da bih sebi dopustila da budem otvorena za sve što čujem i vidim. Već na prvom danu seminara koji je inače najmanje praktičan i sa najmanje stečenih znanja i veština, spoznala sam moć Thete. Prva vežba koju sam radila sa potpuno nepoznatom osobom, koju prvi put vidim u životu, je bila veoma snažna i pokazala mi je veliku moć Thete, kao i lične mogućnosti koje se otvaraju kroz Thetu. Kasnije, tokom trajanja seminara, prolazili smo kroz različite vežbe i lični rad koji su mi mnogo pomogli i koji su ostavili duboke i snažne utiske na mene. Često sam se i nakon seminara vraćala na neke elemente seminara, a nakon završenog seminara nastavila sam da praktikujem dnevne rutine i redovno korišćenje svih tehnika koje sam naučila, pre svega na samoj sebi i u okviru svog razvoja i promena koje sam želela da napravim u životu. Theta mi je zaista umnogome pomogla da donesem neke važne odluke, da pomognem samoj sebi i da se razvijam u pravcu u kojem sam želela.

Ono što je izuzetno veliki dar koji sam dobila nakon seminara jeste učešće u grupi ThetaHealing praktičari. Ova grupa je izuzetno važna za praktičare početnike i za iskusne praktičare zato što kroz nju možemo da učimo, delimo iskustva, nastavimo da se razvijamo i rastemo u Theti.

Nakon nekog vremena, odlučila sam da odem i na Napredni ThetaHealing seminar, što mi je bila velika želja. Seminar je takođe veoma aktivan i pruža dodatne programe, alate i tehnike, ali takođe pruža mogućnost za osnaživanje stečenih tehnika i alata. Napredni seminar mi je mnogo značio da se ohrabrim u korišćenju Theta tehnika sa većom sigurnošću i samopouzdanjem. Shvatila sam koliko uspešno mogu da pomognem drugima i da koristim Theta alate i tehnike sa drugim ljudima. Ovaj seminar, kao i prvi, na veoma jasan i nedvosmislen način pokazuju koliko je Theta tehnika primenjiva u svakodnevnom životu i koliko je jednostavna za korišćenje, a pokazuje nam i ukazuje koliku moć ima.

Nikos i Tamara su izuzetni učitelji koji su potpuno posvećeni, spremni da uvek i otvoreno podele svo svoje znanje, koji pokazuju kontinuiranu podršku i iskrenu želju i volju da razvijaju Thetu i Theta praktičare na najprofesionalniji način. Njihova pasioniranost je vidljiva kroz sve procese, bilo da je u pitanju lični, grupni ili rad tokom seminara.

Preporučila bih Theta seminare svakoj osobi koja ima iskrenu želju i veru da svaka osoba može da se menja, da se razvija i da preduzme jasne korake u upravljanju svojim životom.

Jelena Ilić

Ja nisam znala šta da očekujem, ali Theta je iskopala i osvetlila neke vrlo važne aspekte i odnose u mom životu. Zahvaljujući tome, mnogo mnogo lakše živim i radujem se svemu bez osećaja krivice. Neke odluke sam sprovela takođe bez osećaja krivice, a što mi je umnogome olakšalo život. Naravno da imam i dalje neka svoja stremljenja i želje, ali ne opterećujem se, ili, da budem iskrena, učim da se ne opterećujem rezultatom za neke ciljeve.

Sada praktikujem sve što sam naučila, bolje ili gore, tek , ne stojim u mestu. I još nešto, sva Tamarina predavanja su odlično vođena i odrađena i svaka preporuka literature je fenomenalna. Znate, čovek uči celog života, pitanje je da li je sve naučio, ali, idem napred. To se jedino računa.

Suzana Branković

Od kako primenjujem Reiki tehnike, rad sa Arhanđelima i ThetaHealing ja sam bolja osoba, mirnija sam sama sa sobom i u odnosu na druge. Moj dan počinje sa energijama i svakodnevno radim na sebi, jer svakodnevno dolazim do novih spoznaja o sebi.

Svako jutro zamolim Arhanđele i radim Thetu da moja svakodnevna dešavanja, obične stvari kao da me čeka parking mesto, da imam divne klijente, da se lepo slažem sa koleginicama, da mi dan bude ispunjen lepim dešavanjima, do toga da kad i spoznam svoju reakciju koja mi nije donela mir, radim Thetu – kopam, oslobađam se trauma, zameranja i svega sto me je dovelo do te reakcije. Imam divnog partnera, divnog sina, puno slobodnog vremena, jednostavno ulepšavam svakodnevno svaki segment svog života.

Ja sad živim svoj život slobodnije, lepše, i lakše.

Snežana Grbić

U Tetu i Teta praksu sam ušao sa željom da proširim svoje uvide u nove tehnike za rad na sebi i rad sa energijom koja je oko nas i u nama, ne očekujući ništa posebno. Sada znam da sam otišao stepenicu više u svom razvoju. Bez obzira na višegodišnji rad raznim tehnikama na sebi i sa drugim ljudima tek u Teti sam shvatio dubinu značenja često korištene rečenice u radu sa raznim energijama ˝U ime ja JESM onaj koji JESM˝. Značenje i svrhu rečenice sam znao ali to Ja JESM u sebi sam u Teti u potpunosti osetio. Shvatio koliko toga iz svoje podsvesti treba da spoznam i koliko toga mogu učiniti za sebe i za druge.

Teta je između ostalog jedan od alata za rad sa podsvešću i upoznavanje sebe. Otvorio se jedan sasvim novi pogled na sve ono što me okružuje i na moje sposobnosti kojih nisam bio baš svestan i mogućnosti, moje i svakog od nas. Da mnoge situacije u životu gde naša svest obično reaguje sa ˝to nije moguće˝ postaju uz rad u Teti ˝a zašto ne bi to moglo da se uradi˝ i uglavnom dobijamo pozitivan rezultat.

Dragoljub Livada

Moj prvi susret sa Nikosom i Tamarom odigrao se pre nekih, sad već šest godina.

Generalni utisak je da se od tog momenta moj život menjao samo na bolje i išao uzlaznom putanjom. Ja nemam konkretan materijalni dokaz na koji bi prstom uperila i rekla to mi je od tretmana, ali svakako se moja čitava realnost drastično promenila. Promene kroz koje svako od nas prolazi nisu lake, a Theta upravo to radi, omogućava da se transformišete na lagan način, a opet to čini duboko i temeljno.

Tretmani sa Nikosom za mene predstavljaju poklon koji povremeno darujem sebi iako sam i sama praktičar, prešla sam i ponovila brojne seminare. Smatram da isključivanje subjektivnog u tretmanu doprinosi boljem uvidu klijenta u izazov na kome radi. Moje prvo iskustvo vezano za tretman je bilo “dala sam toliko novca za ovo, mogla sam da kupim parfem” da bi vrlo brzo došla do stanja da nema te materijalne stvari koje može da vam nadomesti ono što možete da dobijete od poslastice za vašu podsvest (tako nazivam Theta tretman). Tretmani su  dugi, traju skoro dva sata, a imate osećaj da vreme proleti. Ono što možda ljude sputava je diskrecija koja vam je ovde zaista garantovana i nemojte sumnjati da izrečeno na tretmanu tu i ostaje. Nikos je zaista posvećen radu i sam je primer onog što kroz tretman učite i dobijate, tako da vrlo lako zadobije poverenje osobe koja je naspram njega. Od srca bih svakom preporučila Thetu makar kao preventivnu vrstu duhovne higijene i alat za lepši i uspešniji život. Moje iskustvo i iskustvo meni bliskih ljudi govore da nema osobe koja nije imala pomake u životu nakon tretmana, pre ili kasnije.

Nakon nekoliko veoma uspešnih tretmana koji su mi dobro prodrmali skoro sve sfere života odlučila sam da i sama malo više naučim o Theti i dublje uđem u metodu.

Nikad se nisam pokajala, godinama se moje shvatanje i svest samo šire.

Ja nemam materijalni predmet kao dokaz na koji ću uperiti i reći vam da je to od Thete. Imam odnose, najpre sa drugima, a zatim sa samom sobom. Drastično su se popravili, a i ja i moj kvalitet života sa njima.

Seminar prodrma čoveka do najdubljih dubina, iznese na površinu, kao onaj mali crv, koren svih izazova kroz koje čovek prolazi.

Moji odnosi su se veoma poboljšali. Najpre odnos koji gajim sama prema sebi. Theta oslobađa i menja percepciju. Svaki seminar donosi novi uvid u stvarnost koju živimo. Prihvatanje sebe i sveta oko sebe bilo je nešto sa čime sam se najpre nesvesno, a zatim i svesno godinama borila. Sa Thetom nestaje potreba za borbom i nekako kockice krenu same da se slažu. Porodica se menja, njihovi odnosi postaju kvalitetniji, svaki dan se dešava po jedno malo ili veliko čudo. Sigurna sam da mi je ulaganje u Osnovni seminar bilo prekretnica u životu i uslov za nešto što zaista želim da živim. Od srca želim da što veći broj ljudi prepozna benefite koje Theta nosi sa sobom i iskoristi mogućnost koja im se pruža i završi bar Osnovni seminar.

Učitelji Nikos i Tamara jesu divni, stabilni ljudi i verujem u njihovo znanje i iskustvo.

Seminari su pored sve koriti koju nose i jako zabavni i interesantni.

Dani čistog refresha za dušu i osećaj kao da se skine tovar tereta sa leđa.

U život krenu da ulaze novi ljudi i otvaraju se neka nova vrata.

Sve što sam dugo pokušavala metodama, afirmacijama, molitvom je nakon seminara došlo lako i brzo u moje iskustvo.

Hvala na mogućnosti da pohađamo seminare i velikom strpljenju i posvećenosti učitelja.

Tamara Aleksić

ThetaHealing je čarobna tehnika koju toplo preporučujem svakom živom biću na ovoj planeti. To je tehnika koja život znači. Laka je za upotrebu, primenljiva je na sva područja i nivoe življenja. Pomoću ThetaHealing-a upoznala sam sebe na sasvim drugačiji način. Pronašla sam i osvestila svoje izvorne vrednosti, promenila uverenja koja sam nesvesno nalepila sebi kroz život što zbog kolektivne svesti, što zbog okruženja i iskrivljenih vrednosti koje nam društveni sistem nameće.

Osvetila sam zbog čega sam bila bolesna i čemu mi je ta bolest služila i uspela

sam da se izlečim uz pomoć Stvoritelja svega što jeste i ove čarobne tehnike.

Pronašla sam svoj duhovni mir i naučila sam da budem strpljiva. Sada sve posmatram kroz perspektivu Stvoritelja i znam da je sve što nam se dešava s razlogom – da nas osveti, da nam pošalje jasnu poruku gde smo u datom trenutku i šta treba da uradimo da bi sebi olakšali život.
Pomoću Thete sve se lepo posložilo u mom životu. Ima tu još puno da se radi ali vazno je da mi je Theta promenila život na bolje. Ja imam dva važna razdoblja u mom životu a to su život pre ThetaHealinga i život sa Thetahealingom.

Hvala Stvoritelju na mogućnosti da upoznam ovu tehniku i hvala Tamari i Nikosu, predivni su učitelji i ljudi. Sama njihova prisutnost i lakoća s kojom prenose sve to znanje i umeće koje imaju mene je oblagorodila i promenila na bolje.
I LOVE YOU TAMARA I NIKOS

I LOVE THETAHEALING

Tretmani kod Nikosa utisciNikos je osoba koju svako treba da upozna i bar jednom radi s njim. To je čovek koji aktivno sluša, oseća i vidi to što mi u datom trenutku ne možemo ili ne želimo da osvestimo i tačno zna kako i na koji način da otkloni to što nam nije potrebno, da pročisti podsvesno skriveno smeće u nama i da isceli.
Ja sam imala mogućnost da radim individualne tretmane uživo sa Nikosom u Skoplju i ti tretmani su najbolji poklon koji sam sebi poklonila, jer su mi otvorili sasvim drugu perspektivu i poglede na život i sve to na bolje.
Nakon tretmana sa Nikosom duša je nadahnuta, rešenje problema je vidljivo i perspektiva je nova, realna i lepa.

Tretmani mogu biti za sva područja života koja su zbog različitih okolnosti i situacija blokirana.

Te blokade Nikos temeljno otklanja pomoću ThetaHeling-a i daje novi smisao životu.

Hvala ti, Nikose, što postojiš.

Hvala Stvoritelju što te doveo u moj život, jer mi se život nakon tvojih tretmana znatno poboljšao.

Hvala ti, Nikose, što si nam dostupan uvek kad nam je tvoja bezrezervna pomoć i podrška potrebna.

Tanja Cvetković Daneva

Osnovni Thetaheiling seminar je bogat sadržajem koji smo prešli tako lagano uz puno novih uvida, aha momenata, ali i onih trenutaka kad jednostavno znaš – osećaš da je tako, sve ono što nas Tamara i Nikos podučavaju. Tamara sa takvom lakoćom prenosi znanje, da je ne moguće ne zapamtiti svaku njenu rečenicu. Nikos je tu najviše za praktični deo i njegovo iskustvo nama početnicima je jako značajno. Seminar otvara nove uvide i daje veliki prostor za rad na sebi, ali i sa drugima.

Tretman sa Nikosom sam doživela kao neko sklanjanje tereta za koji nisam znala da je toliko težak. Uz Nikosova pitanja i razgovor se prisećam, shvatam a onda i priznajem sama sebi toliko toga. Onda sve to što smo otkrili da želim da menjam – Nikos kroz ThetaHealing tehniku odnese kao čarobnim štapićem. Taj osećaj lakoće posle tretmana je poseban.

Milica Babić Antonijević

Theta tretmani sa Nikosom su u mom slučaju najveći učinak imali na to da “proširim vidno polje”, ne znam kako bolje da se izrazim. Jednostavno sam malo kasnije, kako su stvari krenule drugačije da se odvijaju nego do tada, shvatila koliko sam sama sebe bila ograničila u nekim sferama. Kako sam ja i do tada već dugo i posvećeno radila na sebi, eto imam utisak da je kod mene bilo potrebno da se samo prebacim na sledeći nivo poimanja šta je moguće, jer do tada je “moje moguće” bilo izuzetno skromno.

Dok su kod mog muža tretmani imali efekat “otvaranja novih polja”, pri čemu je on dakle posle nekog vremena preuzeo uloge za koje ili nije verovao da će imati ili ih je možda nesvesno odbijao zbog pogrešnih uverenja šta te uloge sa sobom nose. Ovo je moj doživljaj njegove transformacije pa ne mogu preciznije da tvrdim koje su prepreke bile u pitanju ali promene su bile više nego očigledne i u ovom momentu kad se osvrnem i pomislim kako bi sada naši dani funkcionisali da do ovih promena nije došlo, samo vratim pogled na sadašnji trenutak i zahvalim se. U našem slučaju sve ovo je vezano za posao ali verujem da je sistem delovanja identičan bez obzira na sferu.

Marina Carević

Teta tretmani sa Nikosom su moj prvi susret sa energijama. Sve je delovalo kao izvan prostora i vremena. Došla sam u priličnom rastrojstvu, pesimistična i bez ikakvih očekivanja. Tokom tretmana su izvirivala najrazličitija sećanja potisnuta duboko u meni, strahovi, iskustva kojih se do tad nisam ni sećala i zapravo je sve izgledalo kao nestvarno. Nakon tretmana sam bila prilično zbunjena i zapravo nisam ni bila sigurna da li se nešto promenilo. Jutro nakon tretmana ustajem i razmišljam o svemu onom što sam pričala, o strahovima koji su me do juče paralisali… tog jutra je sve izgledalo drugačije i ni približno strašno i depresivno kao dan pre. Moj pogled na sve što me je tištilo je odjednom postao objektivan, mogla sam smireno i racionalno da sagledam situacije i reagujem. Teta tretmani sa Nikosom su za mene blagodet.

U ThetaHealing-u sam početnik jer praktikujem samo Osnovni seminar i moje iskustvo nije bogato da bih o tome puno pisala. Najjači utisak je da u očekivano stresnim situacijama možemo delovati i potpuno ih ublažiti, smiriti. Isto važi i za bol.

Katarina Cvetković

Oko 17 godina sam osećala teret na ramenima. Sa 23 godine su krenule da mi trnu ruke i noge. Kasnije se bol akumulirala i u kukovima, naročito u desnom.

Do 27. godine nisam mogla da sedim a da mi noga ne utrne. Ležanje na stranu, takođe nije dolazilo u obzir. Lekari nisu mogli da mi pomognu.

Kada više takav život nije ličio na život, pomoć sam zatražila na Teta tretmanu. Odgledala sam Tamarin video vezan za Tetu i rešila sam da dam šansu ovoj tehnici.

Teret sa ramena je nestao odmah nakon tretmana.

Tri dana nakon tretmana, osetila sam kako bol, kroz prijatnu energiju, napušta moje telo kroz desnu nogu. Kao da odlazi u zemlju. Taj proces je trajao možda i mesec i po dana, ali ja sam već treće noći nakon tretmana mogla da spavam u bilo kojem položaju.

Odluka na odem na tretman mi je život promenila.

Samo jedan tretman. Ne prođe nedelja, a da ne osvestim svoje zdravlje.

Ivana Denič

Prvi put sam se susrela sa Theta Healingom pre šest godina, kada se u mom životu pojavio ozbiljan problem vezan za raskid višegodišnjeg ortakluka, koji me je pogodio emotivno, lično, profesionalno i finansijski. Nakon Theta tretmana, koji je Nikos odradio izuzetno profesionalno i na najbrži i najefikasniji način eliminisao probleme vezane za moju trenutnu situaciju, zaljubila sam se u Thetahealing i odlučila da sama krenem prvo na Theta, a kasnije i na Reiki seminare. Nakon šest godina iskustva u radu sa ovim energetskim tehnikama, mogu sa sigurnošću potvrditi da su mi seminari promenili život. Ja sam mnogo jača osoba, sigurnija u sebe, probleme rešavam brzo i efikasno, ali i dalje učim, redovno kroz seminare, obuke i inicijacije.

Upoznala sam sebe iz svih perspektiva i nivoa postojanja. Nikosa i Tamaru Pahnoglu izuzetno poštujem i smatram ih svojim dragim prijateljima, uvek prisutnim za sve polaznike koji se odvaže da krenu ovim putem lakšeg i jednostavnijeg života uz svesrdnu pomoć energetskih tehnika. Mogućnosti su velike, jer mi se svi rađamo sa urođenim osećajem za njihovu primenu.

Smatram da me je Theta i Reiki svet napravio boljom osobom koja u svakodnevnom životu rešava sve izazove koje život nametne na brži i efikasniji način. Ja sam danas, bolja, zdravija, srećnija, uspešnija i bogatija osoba od one koja je postojala pre šest godina. Tamara i Nikos Pahnoglu su nesebični učitelji, koji će svima preneti znanje koje poseduju, a koje je izuzetno veliko, uz podršku drugih praktičara, čineći izuzetno humane i kvalitetne tretmane i podršku, kako kroz ličnu pomoć, tako i preko grupnih tretmana isceljivanja.

Aleksandra Aleksić

Theta tretmani sa Nikosom – mislim da nema reči kojima bih realno mogla da opišem kakvo su blago tretmani sa Nikosom. To može da shvati samo onaj koji proba. Ja sam se suočila sa ogromnim zdravstvenim problemom, sa dijagnozom dijabetesa tipa 2, a šećer mi je bio 20. Kod Nikosa sam otišla izbezumljena od straha, tužna i izgubljena. Tokom tretmana sam bila bolje, osećala sam se sigurno i oslobođeno. Strah je nestao. Nikos je izuzetno prijatan i duhovit, a veoma stručan i zato je tretman sa Nikosom praznik za dušu.

Dan nakon tretmana, moj šećer je bio 5,6! Prosečan za posledja tri meseca je 5,8 🙂

Hvala Bogu na Theti i Nikosu.

Theta seminari su nešto najbolje sto sebi možete da poklonite. Na seminaru naučite mnogo o sebi, o svojim blokadama, pogrešnim i destruktivnim uverenjima i sve to veoma lako menjate. Svaki seminar me menjao, do mere da nisam bila vise ista osoba. Theta je čudo koje čuda stvara i ja sam se na svom ličnom primeru uverila.

Mnogo toga sam sredila i rešila u svom životu i to samo zahvaljujući seminarima.

Ne postoji oblast u mom životu u kojoj nisam doživela transformaciju i postigla uspeh. Za nepune dve godine rada uspela sam da promenim svoj život u potpunosti i ostvarim mnoge svoje ciljeve i želje.

Ništa manje bitno je da sam zahvaljujući seminarima upoznala predivne ljude, koji su danas i vise od prijatelja, sada su mi porodica.

Dragana Milutinović