O KNJIZI

Knjiga ’’Uspeh sada’’ nastala je u trenutku kad sam shvatila da ono što nedostaje kao važna karika u drugim knjigama o uspehu zapravo mogu da kažem ja. Ima, naime, mnogo odličnih knjiga o uspehu i postizanju uspeha, ali u svakoj od njih nedostaje nešto ključno čime se moj suprug i ja bavimo već niz godina. To je uticaj podsvesti na sve aspekte života svake osobe, pa tako i na područje vezano za uspeh u bilo kojoj oblasti. Taj uticaj je od izuzetno velikog značaja, a autori koje imamo prilike da čitamo ili ga uopšte ne pominju ili se dotiču samo jednog njegovog dela. Cilj knjige ’’Uspeh sada’’ je da dopuni slagalicu tim važnim delom bez kojeg je nemoguće imati celovitu sliku. Podsvest je višeslojna, čini ogroman deo našeg uma, prema najnovijim istraživanjima čak 96% i sagledavanje njenog uticaja je dragoceni doprinos koji ova knjiga daje svima koji su rešeni da budu srećni i uspešni u životu.

 

O AUTORU

Tamara Kostić Pahnoglu je rođena 1975. godine u Nišu.
Udata je i ima dvoje dece.
Doktorirala je novogrčku filologiju na Filozofskom fakultetu u Atini i diplomirala automatiku i elektroniku na Elektronskom fakultetu u Nišu. Zaposlena je kao docent na Filozofskom fakultetu u Nišu.
Sa suprugom je osnovala centar Harmonija (www.centarharmonija.com, YouTube kanal: Centar Harmonija – Tamara i Nikos), preko kojeg radi na podizanju svesti kod ljudi i širenju znanja o energetskim metodama za samopomoć. Suprug i ona koautori su knjige Tajne lične transformacije, objavljene 2016. godine, u kojoj su napisali poglavlje o ThetaHealing® metodi i načinu kako im je transformisala život.
Sertifikovani je instruktor ThetaHealing® tehnike od 2015 godine. ThetaHealing®-om se bavi od 2013. godine. Od 2011. bavi se Reikijem, a od 2017. učitelj je brojnih stilova Reikija. Završila je obuku za hipnozu i hipnoterapiju, naprednu regresoterapiju i LBL regresiju pri akademiji Karen Vels. Praktičar je I stepena tehnike Lifeforce Energy Healing® i spirit guide coach (kouč za rad sa duhovnim vodičima) po programu Debore King, kao i I stepena metode Emotional Gates Therapy® po programu Lionela Gunja. Praktičar je Taichi Qigong Shibashi® sistema čiji je tvorac šifu Wing Cheung, sa kojim je završila seminar medicinskog či gonga. Završila je četiri modula Heal Your Life® programa po metodi Lujze Hej. Uradila je ličnu rekonekciju.
U jednakoj meri posvećena je podučavanju drugih i ličnom rastu i razvoju.

Pogledajte video o knjizi ''Uspeh sada''

Pogledajte snimak promocije u beogradu

UTISCI O KNJIZI

Oduševio me je sam početak knjige - tako je poetičan i snažan!!! Oduvao me je, srce mi je zatreperilo!
Milica Vučković
Moji utisci su fenomenalni! Verujem da će ova knjiga biti dragoceni doprinos ogromnoj grupi knjiga o uspehu.
Jelena Janković
Tema je odlična i zaista donosi nešto novo, jer niko nije prišao životnim problemima sa te strane.
Leonida Kovač
Očekivala sam sjajnu knjigu, a u rukama mi je pravo remek delo! Ova knjiga otvara mnoga vrata i širi vidike.
Dragana Milutinović
Ukoliko se dvoumite da li da krenete putem svojih snova, da li da živite svoj život autentično ili da ostanete na tom nivou na kome ste, bilo bi dobro da pročitate ovu knjigu.
Snežana Đorđević