Aleksandra Aleksić

Aleksandra Aleksić

Prvi put sam se susrela sa Theta Healingom pre šest godina, kada se u mom životu pojavio ozbiljan problem vezan za raskid višegodišnjeg ortakluka, koji me je pogodio emotivno, lično, profesionalno i finansijski. Nakon Theta tretmana, koji je Nikos odradio izuzetno profesionalno i na najbrži i najefikasniji način eliminisao probleme vezane za moju trenutnu situaciju, zaljubila sam se u Thetahealing i odlučila da sama krenem prvo na Theta, a kasnije i na Reiki seminare. Nakon šest godina iskustva u radu sa ovim energetskim tehnikama, mogu sa sigurnošću potvrditi da su mi seminari promenili život. Ja sam mnogo jača osoba, sigurnija u sebe, probleme rešavam brzo i efikasno, ali i dalje učim, redovno kroz seminare, obuke i inicijacije.

Upoznala sam sebe iz svih perspektiva i nivoa postojanja. Nikosa i Tamaru Pahnoglu izuzetno poštujem i smatram ih svojim dragim prijateljima, uvek prisutnim za sve polaznike koji se odvaže da krenu ovim putem lakšeg i jednostavnijeg života uz svesrdnu pomoć energetskih tehnika. Mogućnosti su velike, jer mi se svi rađamo sa urođenim osećajem za njihovu primenu.

Smatram da me je Theta i Reiki svet napravio boljom osobom koja u svakodnevnom životu rešava sve izazove koje život nametne na brži i efikasniji način. Ja sam danas, bolja, zdravija, srećnija, uspešnija i bogatija osoba od one koja je postojala pre šest godina. Tamara i Nikos Pahnoglu su nesebični učitelji, koji će svima preneti znanje koje poseduju, a koje je izuzetno veliko, uz podršku drugih praktičara, čineći izuzetno humane i kvalitetne tretmane i podršku, kako kroz ličnu pomoć, tako i preko grupnih tretmana isceljivanja.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.