Blagica Malinova

Htela bih svoje lično iskustvo da podelim sa ljudima da shvate koliko je energetski rad važan .

Oduvek sam čitala o Reiki energiji i želela da naučim da je koristim. To su sve božanske energije. Završila sam I i II stepen Usui Reikija, a za nekoliko meseci ću i III, Kundalini Reiki I, II stepen, a uskoro i III, postala sam majstor učitelj Reikija Lune, praktikujem i Reiki novac za novu realnost, Plavu zvezdu, Reiki unutrašnjeg svetla.

Ne mogu da vam opišem osećaj kad sam osetila Reiki energiju u rukama i njeno isceljujuće dejstvo, kad sam probala da pomognem mojim bližnjima i kad sam probala rad na daljinu. Kratko rečeno, obožavam ovu energiju, zaljubila sam se i obično kombinujem Reiki i ThetaHealing gde je potrebno. Dobijam izvrsne rezultate i veoma sam srećna kad se neko oseti bolje i kad je rezultat tretmana uspešan. Radost zbog toga je beskrajna.

Arhanđeli i njihovi anđeli učinili su da se jednostavno zbližim s Bogom. Oni su stalno pored mene i pokazuju mi put sa njihovom bezuslovnom ljubavlju. Pokazuju mi šta treba da uradim i koji je pravi trenutak za to.

Moji život se sveobuhvatno promenio u pozitivnom smislu. Nastaviću da učim i usavršavam sve tehnike, one mi produžuju život i daju smisao životu. Osećam da sam otkrila smisao života od kad sam počela da primenjujem ove tehnike.

Mogla bih da vam pišem još mnogo, ali nema reči koje bi mogle da prenesu sve moje utiske .

Veliko Hvala Tamari i Nikosu što su mi omogućili da moj drugi život bude još lepši.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.