Blagica Malinova

Blagica Malinova

Želim da podelim utiske u vezi praktikovanja Thetahealing tehnike i utiske sa ThetaHealing tretmana sa Nikosom.

Najpre želim da kažem nešto o sebi. Pre 21godine dobila sam dijabetes tipa 1, imam urođenu retku bolest sa očima odnosno progresivan rast dioptrije (celog života mi se povećava dioptrija) i sa 26 godina urađena mi je operacija oba oka. Moja najveća golgota počela je pre skoro 3,5 godine kad mi je dijagnosticiran invanzivan rak dojke, odstranjeno i očišćeno sve, posle su usledile hemoterapije i zračenje. Taman je to prošlo, morali su da mi odstrane matericu i jajnike. U međuvremenu se desilo da moj otac jedva preživi, urađena su mu tri bajpasa, majka je od svih stresova dobila kancer i da sve bude još gore muž me je javno izneverio i dok sam se borila sa svim tim stvarima odlučila sam da se razvedem. Moji roditelji su se malo oporavili, ali su dobili koronu i u razmaku od jednog dana sahranila sam oba roditelja.

Dok sam prolazila kroz period osveštavanja i gubitka, moja prijateljica iz Skoplja mi je preporučila tretman sa Nikosom. Zakazala sam tretman i upisala Osnovni seminar. Od tada se moj život počeo menjati toliko da čak ni sama nisam verovala kako je to moguće.

Tretman sa Nikosom mi je promenio gledište na mnoge stvari. Hvala ti Nikose, ti si zaslužan za to što je moj život dobio smisao.

Završila sam Osnovni ThetaHealing seminar i kako me vodila energija i spoznaje sve više sam želela da učim i da upoznam Thetu, završila sam Napredni, Kopaj Dublje i Vi i Vaš najuži krug, Kao da se ceo svet preokrenuo u meni. Osetila sam slobodu, shvatila zašto su mi se mnoge stvari dešavale i čemu su htele da me nauče, dobila samopouzdanje, shvatila da vredim bez obzira na sve. Oduvek sam želela da pomažem drugima, sa Thetom mi se otvorila prilika i za to. Radeći Thetu sve više sam rasla i pomagala kako sebi, tako i drugima. Upoznala sam veoma divne ljude, srodne duše i shvatila da imam još jednu porodicu. Moja porodica su Tamara i Nikos i nihova grupa koju čine ljudi koji su u svakom trenutku tu da pomognu. Hvala im, pomogli su mi i da svedočim čudu kad sam pala na pločice. Uz Thetu sam prošla najbezbolnije što sam mogla, isceljivanje je bilo i grupno tako da od napukle kosti i dislokacije pršljena za jednu nedelju sam bila kao nova.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.