Dragana Milutinović

Dragana Milutinović

Theta tretmani sa Nikosom – mislim da nema reči kojima bih realno mogla da opišem kakvo su blago tretmani sa Nikosom. To može da shvati samo onaj koji proba. Ja sam se suočila sa ogromnim zdravstvenim problemom, sa dijagnozom dijabetesa tipa 2, a šećer mi je bio 20. Kod Nikosa sam otišla izbezumljena od straha, tužna i izgubljena. Tokom tretmana sam bila bolje, osećala sam se sigurno i oslobođeno. Strah je nestao. Nikos je izuzetno prijatan i duhovit, a veoma stručan i zato je tretman sa Nikosom praznik za dušu.

Dan nakon tretmana, moj šećer je bio 5,6! Prosečan za posledja tri meseca je 5,8 🙂

Hvala Bogu na Theti i Nikosu.

Theta seminari su nešto najbolje sto sebi možete da poklonite. Na seminaru naučite mnogo o sebi, o svojim blokadama, pogrešnim i destruktivnim uverenjima i sve to veoma lako menjate. Svaki seminar me menjao, do mere da nisam bila vise ista osoba. Theta je čudo koje čuda stvara i ja sam se na svom ličnom primeru uverila.

Mnogo toga sam sredila i rešila u svom životu i to samo zahvaljujući seminarima.

Ne postoji oblast u mom životu u kojoj nisam doživela transformaciju i postigla uspeh. Za nepune dve godine rada uspela sam da promenim svoj život u potpunosti i ostvarim mnoge svoje ciljeve i želje.

Ništa manje bitno je da sam zahvaljujući seminarima upoznala predivne ljude, koji su danas i vise od prijatelja, sada su mi porodica.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.