Dragoljub Livada

Kao prirodni dar sam otkrio u sebi neke naznake nečega što ljudi nazivaju bioenergijom. Istražujući to upoznao sam se sa Usui Reikijem. Ulazeći u taj svet, upoznao sam se i sa raznim energetskim tehnikama i sa svetom energije koji je često bajkovit i nestvaran. To je svet koji svakom od praktičara otvara nove vidike i svakako blagotvorno deluje na svakog ko sa iole ozbiljnosti pristupi radu sa energijama na sebi, a i drugim ljudima.

Bez obzira što je Usui Reiki, prvi i drugi stepen, osnov kojim bi svaki ozbiljniji praktičar trebao da vlada, meni se kao glavni alat i nešto što koristim stalno izdvojio Kundalini Reiki. To je energija svakog od nas koja kad se probudi u nama daje fantastične rezultate. Tehnika koja brzo deluje bilo da radim na sebi ili kontaktno na drugoj osobi ili da radim na daljinu drugoj osobi. Obično posle primene Kundalini Reikija drugom, reakcije su: osećaj topline ruku ako sam radio kontaktno ili topline u određenim regijama tela, strujanja energije, unutrašnjeg mira i nekog emotivnog pražnjenja koje je godilo. Naravno i olakšanje vezano za problem koji smo rešavali ili njegov nestanak.

Ono što posle višegodišnjeg rada znam je da ako poštujemo etičke norme i radimo sa dobrom namerom rezultat je uglavnom tu ma koju tehniku da primenjujemo.

Još jednom dubok naklon vašem predanom radu.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.