Tanja Cvetković Daneva

Tanja Cvetković Daneva

ThetaHealing je čarobna tehnika koju toplo preporučujem svakom živom biću na ovoj planeti. To je tehnika koja život znači. Laka je za upotrebu, primenljiva je na sva područja i nivoe življenja. Pomoću ThetaHealing-a upoznala sam sebe na sasvim drugačiji način. Pronašla sam i osvestila svoje izvorne vrednosti, promenila uverenja koja sam nesvesno nalepila sebi kroz život što zbog kolektivne svesti, što zbog okruženja i iskrivljenih vrednosti koje nam društveni sistem nameće.

Osvetila sam zbog čega sam bila bolesna i čemu mi je ta bolest služila i uspela

sam da se izlečim uz pomoć Stvoritelja svega što jeste i ove čarobne tehnike.

Pronašla sam svoj duhovni mir i naučila sam da budem strpljiva. Sada sve posmatram kroz perspektivu Stvoritelja i znam da je sve što nam se dešava s razlogom – da nas osveti, da nam pošalje jasnu poruku gde smo u datom trenutku i šta treba da uradimo da bi sebi olakšali život.
Pomoću Thete sve se lepo posložilo u mom životu. Ima tu još puno da se radi ali vazno je da mi je Theta promenila život na bolje. Ja imam dva važna razdoblja u mom životu a to su život pre ThetaHealinga i život sa Thetahealingom.

Hvala Stvoritelju na mogućnosti da upoznam ovu tehniku i hvala Tamari i Nikosu, predivni su učitelji i ljudi. Sama njihova prisutnost i lakoća s kojom prenose sve to znanje i umeće koje imaju mene je oblagorodila i promenila na bolje.
I LOVE YOU TAMARA I NIKOS

I LOVE THETAHEALING

Tretmani kod Nikosa utisciNikos je osoba koju svako treba da upozna i bar jednom radi s njim. To je čovek koji aktivno sluša, oseća i vidi to što mi u datom trenutku ne možemo ili ne želimo da osvestimo i tačno zna kako i na koji način da otkloni to što nam nije potrebno, da pročisti podsvesno skriveno smeće u nama i da isceli.
Ja sam imala mogućnost da radim individualne tretmane uživo sa Nikosom u Skoplju i ti tretmani su najbolji poklon koji sam sebi poklonila, jer su mi otvorili sasvim drugu perspektivu i poglede na život i sve to na bolje.
Nakon tretmana sa Nikosom duša je nadahnuta, rešenje problema je vidljivo i perspektiva je nova, realna i lepa.

Tretmani mogu biti za sva područja života koja su zbog različitih okolnosti i situacija blokirana.

Te blokade Nikos temeljno otklanja pomoću ThetaHeling-a i daje novi smisao životu.

Hvala ti, Nikose, što postojiš.

Hvala Stvoritelju što te doveo u moj život, jer mi se život nakon tvojih tretmana znatno poboljšao.

Hvala ti, Nikose, što si nam dostupan uvek kad nam je tvoja bezrezervna pomoć i podrška potrebna.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.