Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Usui Reiki III stepen – ONLINE i uživo u Nišu

12/03/2022 /09:00 - 17:00 UTC+0

Reiki je metoda kanalisanja životne energije radi harmonizacije i uravnotežavanja svih aspekata bića. Dobila je takav naziv jer je potekla iz Japana, a Reiki je japanski naziv za univerzalnu (rei) životnu energiju (ki). Naziv za životnu energiju u Japanu je ki, a u drugim jezicima i kulturama postoje drugi nazivi, na primer či, prana, sveti duh. eiki je metoda kanalisanja životne energije radi harmonizacije i uravnotežavanja svih aspekata bića. Dobila je takav naziv jer je potekla iz Japana, a Reiki je japanski naziv za univerzalnu (rei) životnu energiju (ki). Naziv za životnu energiju u Japanu je ki, a u drugim jezicima i kulturama postoje drugi nazivi, na primer či, prana, sveti duh.

Reiki može da nauči svako ko ima želju da radi na sebi. Ne postoje nikakva ograničenja.

Reiki metodu odlikuje jednostavnost. Znanje o energetskom radu se prenosi inicijacijom. Sve što praktičar treba da radi nakon inicijacije jeste da praktikuje Reiki, tj. da redovno radi tretmane.

Kontinuirano proticanje životne energije kroz organizam omogućava svakoj osobi da ojača svoj energetski kanal i uspostavi brz i slobodan protok energije u bilo kom trenutku i u onoj količini koja je neophodna za održavanje psihofizičke kondicije određene osobe, ili druge osobe, kojoj Reiki praktičar radi tretman.

Details

Date:
12/03/2022
Time:
09:00 - 17:00 UTC+0
Event Categories:
, , , ,
Event Tags:
, , , , ,

Organizer

Tamara i Nikos – Centar Harmonija
Phone
+381655591299

Venue

Niš
Niš, 18000 Serbia + Google Map
Phone
+381655591299