Osnovni ThetaHealing seminar – popodne posle

Osnovni ThetaHealing seminar – popodne posle

Osnovni ThetaHealing seminar traje dva i po dana i sasvim je izvesno da nikad pre njega nisi tokom dva i po dana stekao toliko znanja i veština.

Po završetku seminara potpuno si druga osoba i pitaš se kako je moguće da se ovo ne uči u školi, kako je moguće da neko živi bez ovih znanja, kako je moguće da danas nije svetski praznik jer si ti postao Teta praktičar. Ne bi te čudilo da čuješ da je Zemlja počela da se vrti u suprotnom smeru i da će posle jeseni od sad dolaziti leto, a ne zima. Vid ti se nekako popravio, sve vidiš jasnije, boje su izrazitije, a i ljudi su bolji nego pre tri dana, nekako ih sve voliš i razumeš.

Baš ima dosta za rad. Ali Teta je brza. Nema brže tehnike. I efekti su brzi. Samo da se napravi plan.

Zaboravio si da si nekad imao brige i vreme nekako sporije teče, ako uopšte teče. Svet liči na sebe, ali ipak ništa nije isto. Ti nisi isti. Ni nalik onome ko je došao na seminar.

Prepun si novih informacija, a tek ti predstoji čitanje knjige. I to ne jednom. Na seminaru se dobija knjiga koja se čita više puta i svako čitanje ti pruža nove uvide i nove mogućnosti. Upoznao si neke zanimljive ljude koji će zauvek biti tvoji klasići, tvoja generacija. Nekako kao da ste rod. Zajedno ćete rasti i razvijati se u ovoj tehnici koja je uzbudljiva i čudesno lepa, mada i pomalo zastrašujuća, jer nisi siguran da li ćeš baš sve umeti i moći.

A onda pogledaš viber grupu i čestitke od ’’starijih kolega’’ i svi oni kažu da su u početku bili srećni, zbunjeni i uplašeni, a onda je sve leglo na svoje mesto i funkcioniše sjajno. Nema straha, nema zbunjenosti, samo sreća.

Prepituješ se šta sve znaš. Umeš da se povežeš sa Sedmim nivoom, da uđeš u teta stanje uma. Znaš da puniš sebe isceljujućom energijom Stvoritelja i da je šalješ drugim ljudima. Umeš da je šalješ i kućnom ljubimcu. A u sredu ćeš prvi put učestvovati u grupnom isceljivanju. Tu se dešavaju svakakva predivna čuda i jedva čekaš da postaneš deo ekipe. Nisi skroz siguran da li bi mogao dobro da uradiš očitavanje tela nekome, ali dobro, čuo si da za to treba vremena. Treba da se još malo razviješ, da ti se otvore intuitivna čula. A već su krenula. Raduješ se kad pomisliš kako je lako išlo očitavanje budućnosti poslednjeg dana seminara. A i razgovor s anđelom čuvarom.

Ipak, na seminar si krenuo pre svega zbog podsvesti. Da naučiš kako da otkriješ blokirajuća uverenja u podsvesti, ona koja ti mrse konce za uspeh i sreću. Naučio si kako da ih nađeš, da ih otkloniš i zameniš nekim mnogo boljim. Sad se pitaš ko će biti prvi dobrovoljci da isprobaš šta znaš. I da to usavršavaš. Ali kopaćeš prvo sebe. Toliko uvida je bilo na seminaru, treba sve to doraditi. Kraj seminara je zapravo veliki početak.

Svakog dana ćeš čistiti auru i čakre i puniti ih energijom Bezuslovne ljubavi. Nema šanse da nekog dana propustiš da se povežeš sa Stvoriteljem. Sve je drugačije kad se radi iz Stvoriteljeve perspektive i sa Njegovim razumevanjem. Pozivaćeš stalno anđele i duhovne vodiče da budu s tobom, da te vode i pomažu ti.

Naučio si kako da se podmlađuješ. I da se čistiš od toksina i štetnih zračenja. Lako ti je da regulišeš nivoe neurotransmitera u mozgu. Bakterije, virusi, gljivice, paraziti sada deluju sasvim drugačije. Kolikim ćeš ljudima pomoći!

Već danas ćeš doraditi spisak za manifestovanje. Kažu da treba čak 20 stvari imati na spisku. Srodnu dušu moraš detaljno opisati. Ima tu dosta za razmišljanje pre rada. Obavezno i fragmente duše, pedantno vraćanje. A tek geni, i to treba redovno.

Baš ima dosta za rad. Ali Teta je brza. Nema brže tehnike. I efekti su brzi. Samo da se napravi plan. Najbolje šema, šta ćeš svakog dana, šta dvaput nedeljno, šta jednom. I dnevnik kopanja. Pomaganje drugima, ali rad na sebi pre svega.

Kakav divan dan! Ne plaše te ove misli. Znaš da možeš i znaš da hoćeš. I možeš i moraš. Život ti je dat da ga živiš. Ne da preživljavaš. Ne da se prepuštaš. Ne da ga pozajmljuješ drugima.

Dobio si neprocenjiv dar. Ogromni dijamant koji treba redovno brušiti. Što ga redovnije, pažljivije i kvalitetnije budeš brušio, vrednost će mu biti veća. Sve je u tvojim rukama. Možeš i hoćeš. Jer si Teta praktičar.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.