Na Osnovnom seminaru dobija se širok spektar osnovnih znanja o ThetaHealing tehnici, koja polaznicima omogućavaju da započnu s radom kao praktičari Teta isceljivanja.

Saznaćete kako da se povežete sa energijom Stvaranja, postignete teta stanje uma, uradite intuitivno očitavanje na osobi i da radite individualna i grupna isceljivanja.

Naučićete kako da pronađete i promenite verovanja i osećaje koji Vas blokiraju i ograničavaju, a nalaze se na četiri različita nivoa verovanja u podsvesti: osnovnom, genetskom, istorijskom i na nivou duše.

Metoda koju koristimo za otkrivanje tih verovanja je mišićno testiranje, a sama zamena verovanja se događa u trenutku.

Naučićete kako da aktivirate sva svoja intuitivna čula, da radite na oštećenjima gena, kako da aktivirate hromozom mladosti i vitalnosti, kako da očistite auru od niskovibrantnih energija i entiteta, da otvorite i balansirate čakre.

Naučićete kako da očistite telo od toksina i štetnih zračenja i uravnotežite nivo serotonina, noradrenalina i dopamina.

Naučićete kako da kontaktirate anđele čuvare, prizovete svoju srodnu dušu, vratite izgubljene fragmente duše, da očitavate budućnost i manifestujete ono što želite u svom životu.

Veoma važan deo seminara je rad na verovanjima i osećajima koji nam omogućuje da otkrijemo i zamenimo duboka podsvesna verovanja na nivou duše (najdublji programi, pečati koje su u našoj duši ostavile razne traume, patnja i tuga), genetskom nivou (ono što smo nasledili od predaka, npr. strahovi, karakterne osobine i sl.), nivou ovog života, od začeća pa do današnjeg dana (na primer, osećaj nevoljenosti, usamljenosti…) kao i verovanja na nivou prošlih života i kolektivne svesti.

Ta verovanja i osećaji često su glavni uzroci telesnih oboljenja i utiču na naše reakcije prema svetu, na to kako doživljavamo sebe i druge, tako što privlače događaje i ljude u naš život.

Menjanjem tih programa menjamo svoju percepciju stvarnosti i kreiramo život kakav želimo. Ova podsvesna verovanja često su potpuno suprotna od naših svesnih verovanja i zato Teta isceljivanje neizostavno donosi konstantnu samospoznaju.

Po završetku seminara može se raditi i sa sobom i sa drugima. Iako je ovo tek početni seminar Teta isceljivanja, znanja i veštine koje su stiču su ogromni i transformišući i naše je čvrsto verovanje da bi svi ljudi, nezavisno od toga čime se u životu bave, pohađanjem ovog seminara znatno doprineli svom ličnom razvoju i poboljšanju kvaliteta svog života.

Nema preduslova za pohađanje ovog seminara.

Seminar traje tri dana: prvi dan od 17 do 21, a drugi i treći dan od 9 do 17.

Polaznici seminara dobijaju sertifikat na engleskom jeziku iz ThetaHealing instituta u Americi, knjigu ”Theta isceljivanje”, priručnik i dodatne materijale, kao i stalno članstvo u grupama za podršku na viberu.

Seminar se može pohađati uživo ili onlajn.

Osnovni ThetaHealing® seminar

Osnovni ThetaHealing® seminar

Category
ThetaHealing®