Napredni seminar

Na Naprednom seminaru produbićete znanja stečena na Osnovnom seminaru.

Cilj ovog seminara je odstranjivanje prepreka u razvoju intuitivnih sposobnosti i snažno podsticanje Vašeg duhovnog razvoja. Saznaćete više o Sedam nivoa postojanja i kako da se oslobodite zaveta, ugovora i obaveza koji vas drže vezanim za druge nivoe, a koji vam više ne služe. Isceljivaćete slomljenu dušu i srce. Slaćete ljubav sebi kao fetusu i isceliti fetalna sećanja. Kroz jednostavne vežbe povezaćete se sa svojim Višim sopstvom i svojim precima i naučiti kako da radite s neorganskom materijom, kako da očistite vaš dom ili radni prostor od energija niskih vibracija i kako da iscelite biljni i životinjski svet. Naučićete kako da se ”setite budućnosti”, što je različito od ”očitavanja budućnosti”, koje ste učili na Osnovnom seminaru.

Oslobodićete se slobodno-plutajućih sećanja, koja ste zadobili prilikom operacijskih zahvata, automobilskih nesreća i sl. Instaliraćemo vam preko 900 osećaja koje ranije možda niste iskusili i za koje bi duši trebalo mnogo života da ih nauči na uobičajeni način, kroz razna, često neprijatna, životna iskustva. Podučavanje takvih osećaja imaće nemerljiv uticaj na vaše intuitivne sposobnosti i stvoriće fizičko zdravlje i blagostanje u svim aspektima života. Ta znanja, razumevanja i osećaji će kreirati nove moždane puteve (neuronske veze) u vama i omogućiti emocionalne, duhovne, mentalne i telesne promene.

U velikoj meri ćete produbiti znanja o tehnici kopanja kroz teorijski deo, demonstracije i praktični rad tokom sva tri dana seminara.

Preduslov za pohađanje ovog seminara je završen Osnovni seminar.

Seminar traje tri dana od 9 do 17 sati.

Polaznici seminara dobijaju sertifikat na engleskom jeziku iz ThetaHealing instituta u Americi, knjigu ”Napredno Theta isceljivanje”, priručnik i dodatne materijale, kao i stalno članstvo u grupama za podršku na viberu i Fejsbuku.

Seminar se može pohađati uživo ili onlajn.

Jednom mesečno svi praktičari mogu da učestvuju na dvočasovnoj onlajn vežbaonici.

Napredni ThetaHealing® seminar

Napredni ThetaHealing® seminar

Category
ThetaHealing®