Seminar ’’Srodne duše’’ namenjen je kako onima koji žele da dovedu u svoj život srodnu dušu, tako i onima koji žele duboko razumevanje pojma srodnih duša, vrsta srodnih duša i mnogih drugih tema vezanih za srodne duše.

Vajana i Gaj Stajbl su tipičan primer srodnih duša koje su evoluirale kroz nekoliko faza i njihov odnos je odličan primer za razne segmente seminara.

Na seminaru ćete najpre naučiti koje sve vrste i nivoi ljubavi postoje. Naučićete razliku između porodice duša i srodnih duša i naučiti kojih sedam kategorija srodnih duša postoje i kako se međusobno razlikuju. Fokus seminara je na partnerskim srodnim dušama. Naučićete na koje načine i iz kojih razloga vas srodne duše privlače, na koji način da definišete svoju najkompatibilniju srodnu dušu i kako da se pripremite za nju, kao i kako da odredite kakva vrsta odnosa vam najviše odgovara. Tokom seminara ćete uvideti šta sve treba da promenite u sebi da biste imali kvalitetan odnos sa srodnom dušom i te promene će se događati već tokom seminara kroz kopanja, pronalaženje i otklanjanje destruktivnih programa i neophodne instalacije. Pitanja seksusalnosti, DNK i monogamnog i poligamnog gena takođe su deo ovog seminara. Pored kopanja, rade se i važne vežbe koje su fokusirane i na novu srodnu dušu, i na isceljenje svega što je potrebno isceliti vezano za prošle odnose.

Seminar traje dva dana od 9 do 17 sati.

Preduslov za pohađanje je završen seminar Kopaj dublje.

Polaznici seminara dobijaju sertifikat na engleskom jeziku iz ThetaHealing instituta u Americi, knjigu ”Srodne duše”, priručnik i dodatne materijale, kao i stalno članstvo u grupama za podršku na viberu.

Seminar se može pohađati uživo ili onlajn.

Srodne duše ThetaHealing® seminar

Srodne duše ThetaHealing® seminar

Category
ThetaHealing®
Tags
Obuka, Seminar, ThetaHealing®