”Manifestovanje i izobilje” je jedan od prvih ThetaHealing seminara. Već nakon Osnovnog seminara naučili ste kako da manfestujete sve što poželite u svom životu, ali ste takođe primetili da niste uvek bili jednako uspešni u tome.

Seminar ”Manifestovanje i izobilje” ima za cilj da pronađete i otklonite sve blokade za manifestovanje, koje još uvek niste osvestili. Neke od njih ste verovatno naslućivali, ali na neke još nikad niste ni pomislli.

Potpuno novu dimenziju u Vašem Teta radu, ali i poimanju života uopšte, doneće upoznavanje sa Božanskim tempiranjem, Vašom Božanskom životnom svrhom i ogromnim značajem koji ona ima u Vašem životu. Shvatićete važnost usklađenosti sa svojim Božanskim tempiranjem.

Radićete detaljnije nego do sada na tome šta STVARNO ŽELITE da manifestujete u svom životu. Osvestićete i značaj prostora u kojem živite i radite, predmeta s kojima svakodnevno dolazite u kontakt, kao i Vaših svakodnevnih navika. Dobićete listu novih navika, koje Vajana Stajbl primenjuje i koje Vam mogu potpuno promeniti život.

Uz otklonjena verovanja koja su Vas blokirala, dragocene instalacije koje ćete tokom oba dana dobijati, veliki broj ”malih tajni” koje donose ogromne promene, bićete opremljeniji nego ikad ranije da zakoračite u život kakav ste oduvek želeli.

Seminar traje dva dana od 9 do 17 sati.

Preduslov za pohađanje je završen seminar Kopaj dublje.

Polaznici seminara dobijaju sertifikat na engleskom jeziku iz ThetaHealing instituta u Americi, CD ”Manifestiranje sa Sedmog nivoa”, priručnik i dodatne materijale, kao i stalno članstvo u grupama za podršku na viberu i Fejsbuku.

Seminar se može pohađati uživo ili onlajn.

Jednom mesečno svi praktičari mogu da učestvuju na dvočasovnoj onlajn vežbaonici.

Manifestovanje i izobilje ThetaHealing® seminar

Manifestovanje i izobilje ThetaHealing® seminar

Category
ThetaHealing®
Tags
Obuka, Seminar, ThetaHealing®