JEDANAEST NAJČEŠĆIH IZGOVORA ZA NEPOHAĐANJE THETAHEALING SEMINARA

1. Nemam sad vremena za takve stvari.

Ne postoji ništa što vam može za tri dana unaprediti život toliko koliko mogu Osnovni i Napredni ThetaHealing seminar. Između ostalog, omogućiće vam da mnogo bolje organizujete svoje vreme, tako da ga uvek imate dovoljno za ono što vam je istinski važno.

2. Zauzeta sam u tom terminu.

Za ono što nam je bitno, uvek nađemo način, ne čekamo da se vrata otvore, nego ih otvaramo sami. Ako smo nečim drugim zauzeti u terminu održavanja seminara (koji je obično poznat mesecima unapred), znači da zapravo ne želimo taj seminar.

3. Nemam sad novca za to.

Novca ima neprebrojivo mnogo, izobilje je stanje uma, a novac jedna od njegovih manifestacija. Ako nešto zaista želimo, naći ćemo način da dođemo do novca, a najčešće će, u ovakvim slučajevima, novac naći nas.

4. Seminar je preskup.

Ono što dobijate na seminaru neprocenjivo je. Ni jedna cena nije ni blizu vrednosti koju dobijate. Na seminar, između ostalog, idete da naučite kako da vam ništa ne bude preskupo.

5. Moram provesti vikend s decom, tokom nedelje ih malo viđam.

Teta seminari su najbolji poklon koji možete dati svojoj deci. To je investicija u njihovu budućnost. Promene koje vi doživite automatski se odražavaju na decu, otvarate im brojna vrata i krčite nove staze. Seminar vas čini mnogo srećnijim i zadovoljnijim, a potreba da im roditelj bude srećan i zadovoljan je najveća dečija potreba.

6. Ima vremena, biće drugi put.

Kako znate da ima vremena? Ko to može da vam garantuje? Koji je razlog da čekate? Kako biste objasnili to da šansu da vam u svim aspektima života bude bolje odbacujete, servirajući sebi iluziju da je samo odlažete na neodređeno vreme.

7. Treba bolje da utvrdim gradivo sa prethodnog seminara.

Gradivo sa prethodnog seminara se najbolje utvrđuje na sledećem seminaru. On vam ne donosi samo novo znanje, već i pomaže da bolje razumete ono što ste učili ranije. ThetaHealing tehnika se uči celog života, uvek ima još nečeg što možemo pridodati, a sve se uklapa u prethodno stečeno znanje.

8. Nisam ja dovoljno sposobna za ovakve stvari.

Da li želite da budete sposobni? Ako je odgovor da, onda ste sposobni. A ako želite da se i dalje krećete u zoni komfora žrtve, onda niste sposobni ni za kakav boljitak, nevezano za seminare.

9. Ne osećam se spremnom za seminar.

Nije baš najbolja ideja prepustiti se isključivo osećajima da nas vode kroz život. Njih često kreira strah, uglavnom strah od izlaska iz zone komfora, a srećan i ispunjen život se nalazi s one strane zone komfora. Naravno da ste spremni za Teta seminare, samim tim što postojite, spremni ste. Uostalom, kad, ako ne sad?

10. Ako sazna neko od članova moje porodice / prijatelja / kolega na poslu imaću velikih problema.

Sve zavisi kako budete interpretirali njihove reakcije. Možda je baš pohađanje seminara savršena prilika da se zauzmete za sebe i pokažete svoj integritet. Bliski ljudi treba da znaju ko ste zaista, i samo ako vas prihvate znajući istinu o vama, bićete zaista srećni s njima. Ako verujete da morate nešto da krijete, zapitajte se šta još uvek tražite s takvim ljudima. Zašto svakog dana izneveravate sebe?

11. Ako dođem na taj seminar, Bog / crkva će se naljutiti na mene / odbaciće me.

Ako vas je neko naučio da Bog može da se ljuti na vas i da vas odbaci, vreme je da vi odbacite toga ko vam je govorio neistine. Bog je ljubav i samo ljubav, prihvata vas i voli bezuslovno. Na ThetaHealing seminarima radimo sa energijom čiste bezuslovne ljubavi Stvoritelja i nikada se nećete osećati prihvaćenije i voljenije nego kad ste u dodiru sa tom energijom.

No Comments

Post A Comment